Gå til innhold

Overføre Bilder til iPad2, - problem!


Pitt

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Min kone har en ipad, og når vi overfører bilder til denne via iTunes, så går det helt knirkefritt. Vi velger bare et album fra Aperture, og det hele går som det skal.

Svigerfar har også iPad2, og når han overfører bilder til sin via iTunes, plukker han et album fra iPhoto, men ti sekunder ute i synkroniseringen får han feilmelding om at bildene ikke kan vises på "enheten" som det synkroniseres til.Vi forsøkte flere forskjellige fotoalbum (både album og hendelser), bilder tatt med forskjellig kameraer etc. Bilder tatt med webkameraet kan overføres, mens bilder tatt med fotoapparat kan ikke. Alle bildene er i jpg-format, og det er snakk om bilder tatt med flere forskjellige apparater (3 forskjellige speilrefleks, samt 2 forskjellige kompaktkameraer). Både han og jeg sitter på iMac, så det er Apple i hele kjeden, fra iTunes til iPad.

 

Noen som kjenner til hva som kan være problemet, siden synkroniseringen av jpg-filer ikke fungerer? Kan jo nevne at én gang synkroniserte den et par bilder før meldingen kom, men ellers så er det bom stopp, uansett hva vi forsøker. Det eneste vi ikke har testet er å resette enheten tilbake til fabrikkinnstillinger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...