Gå til innhold

Litt mer modne klær? Hjelp til å pusse opp garderoben.


Anbefalte innlegg

Okay så jeg trenger å friske opp garderoben min til skole året som kommer. Har egentlig mye dritt som jeg aldri bruker, og føler at en del av det kanskje er en smule for fargerikt. Slenger bare med en liste over det jeg bruker.

 

 

Bukser:

Grå bukser (River Island)

Brune bukser (Topman)

Svarte bukser (H&M)

Blå bukser (H&M)

Chinos (Carlings)

 

De brune og Grå er vel av typen "Skinny", men de sitter ikke sånn helt stramt da, heller litt små løst. De blå er carrot fit tror jeg.

 

Skjorter:

Blå skjorte (Topman)

Rød skjorte (Topman)

Lilla skjorte (Carlings)

Lysblå skjorte (Dressmann)

Hvit Skjorte (??)

 

Gensere:

2 Bomuls gensere (Jack and jones)

Svart Hood (Jack and jones)

En blå cardigan (??)

 

Tshirts:

Mange dumme med forskjellige mønster og dritt på.

 

 

Mye av det er kjøpt under en periode hvor jeg gikk fra å ikke handle klær i det hele tatt, til å begynne å bli interessert. Så det er mye forskjellige etter hvilke stiler jeg ville prøve ut, plutselig skulle jeg være litt punka og så helt casual, og så noe annet igjen.. Mye av det liker jeg ikke så godt lengre og det er alltid et lite styr å finne noe å ha på seg om morgenen. Mange av kombinasjonene funker jo nesten ikke heller så det blir fort plagg jeg "aldri" får brukt, rett og slett for det ikke er noe fett som matcher.

 

Så jeg lurte på om noen hadde tips til hva jeg burde kjøpe nå. Trenger nye bukser, men det er så utrolig vanskelig å finne noen fete. Skulle gjerne hatt litt mer tynne jakker og gensere, og klær som er litt halvfine, men ikke for fine til at du ikke kan gå med dem i hverdagen. Nye sko trenger jeg også siden jeg så og si bare har converse. Jeg må si at jeg liker en del de har på dressmann da, ble litt overrasket over det og har sett litt der i det siste.

 

Her er noen typer plagg jeg tenkte det kunne være greit å skaffe i vertfall (Har sett litt i "Must haves" tråden):

 

 

 

- V hals gensere

- Cardigan

- Flere halvfine skjorter fra typisk dressmann (Liker å bruke skjorte veldig godt)

- Tshirts i plaine hele farger som sitter stramt og godt.

- En form for litt tynn jakke som man kan bruke "alltid" inne og ute. Skulle gjerne kjørt på med skinnjakke, men er litt for tynn til å bruke det tror jeg.

- Bukser

 

 

Anyway, budsjettet er vel på maks 6000kr. Vet ikke om det er litt lite, men det er nå det jeg har klart å tjene opp gjennom sommeren. Så noen gode råd? Vil helst ikke waste pengene på stygge klær. Har heller ikke noen venner som er spesielt moteinteresserte så det er lite hjelp å få i "real life" .

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du vil ha litt typisk cardigans og v-hals stilen kan du jo stikke innom h&m ;) mange fine cardigans der! Og volt f.eks for bukser og sånt

 

f.eks en grå cardigan fra h&m, v-hals fra h&m, og en kul litt slim mørk bukse ;) Bukse bør du legge litt mer penger i derfor er det masse greit på volt og carlings

Endret av Overdox
  • Liker 1
Lenke til kommentar

IKKE kjøp skjorte på dressmann, da ville jeg heller dratt på Zara/Volt/H&M o.l

Er de dårlig kvalitet, eller?

Dressmann har både dårlig kvalitet og passform. Passform er det viktigste når du kjøper nye klær for verdens fineste skjorte ser elendig ut om den ikke passer på en måte, på samme måte kan en mindre pen skjorte faktisk se ok ut om den passer perfekt

Lenke til kommentar

Er ikke veldig vits å bestille fra utlandet, du sparer lite på det ettersom du får moms og evt toll på det, sko derimot er greit.

 

Angående klær er vel butikker som Volt, Bogart og H&M blant de bedre. Men avhenger litt av stil da, www.nelly.com har masse kult nå, og gratis frakt hvis du betaler med kort.

Lenke til kommentar

Bare fordi man må betale toll og moms på varene betyr ikke at man sparer lite på det. Selv med toll og moms kan man gjøre gode kjøp og spare store summer, har selv handlet fra RL.com og fått det sendt med JetCarrier, og jeg sparte vel 1500 på det i forhold til å kjøpe i Norge, om ikke enda mer. Har også fått sendt til venner i utlandet og fått de til å sende videre, da har besparelsene vært enda større.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...