Gå til innhold

Kjøpe luftpistol/luftgevær


  

8 stemmer

  1. 1. Hva er best?

    • Pistol
      1
    • Gevær
      7


Anbefalte innlegg

Luftgevær/pistol

 

 

 

 

Hei, jeg har vurdert og kjøpe et luftgevær eller en luft pistol som jeg kan ha på hytta!

jeg lurer først og fremst på hva som er mest "morro" luftgeværet må ha magasin ellers er det uaktuelt med gevær.

Er det noen som vet noe om ett bra gevær eller en bra pistol som egner seg for en "nybegynner" som skal bruke det en gang i blandt?

pris klasse 1000 - 2500 :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+212343

Jeg har den Dan Wesson revolveren du linker til, samt at jeg har bestilt den Crosman 357'n du også linker til. har ikke noe personlig erfaring med sistnevnte enda, men etter det jeg har lest og sett så virker det som en veldig grei nybegynner pistol (pellets, ikke BB's, og riflet løp).

 

Når det gjelder Dan Wesson revolveren: løp og kjøp hvis du ikke er blodseriøs presisjonsskytter. Den er kjempemorsom, og treffer slettes ikke verst på 10-15 meter dersom du tar deg tid til å skyte den inn (justerbart baksikte) Hylse-systemet er kult og gir en realistisk følelse, men tro meg, du går fort lei av å stadig lade opp disse med BB's. Kjøp derfor med en eller flere ekstra speedloadere. Husk også å kjøpe flust med CO2 patroner, da du ikke får stort mer enn 10-11 reloads (60-66 skudd) med effektiv skyting pr patron. Silikon olje/pelgun oil må du også kjøpe med og smøre opp etter hver 3-4 co2 patron.

 

Vil anbefale denne revolveren til alle som skyter for moro, ikke til seriøse presisjonsskyttere. (min pers er 101 poeng på 12 skudd på 10 meter, på luftpistolskive. JEg synes dette er ganske bra mtp mine beskjedne skills og denne i utgangspunktet lite presise revolveren.)

 

Wasteland har forøvrig 20% rabatt på alle varer denne uka, og de fører denne revolveren.

 

PS: vær obs på å etterstramme skruer med jevne mellomrom. Jeg mistet en skive inne i tønnemekanismen etter at tønna løsnet. Den fungerer, men tønna er løs. Dette hadde jeg unngått hvis jeg hadde strammet skruene og "stanga" foran tønna.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...