Gå til innhold

Hvor bra fungerer min PC til gaming og dual monitors?


Anbefalte innlegg

Flere skjermkort på samme hovedkort. Det krever mer enn ett PCI-E spor og ja, det er dyrt, men er for noen en grei måte å oppgradere på som et alternativ til å kjøpe et enkelt av de aller dyreste kortene.

 

Crossfire og SLI er mer ment som en midlertidig erstatning når et enkelt kort ikke holder lenger, det er alltid bedre å gå for et kraftig enkeltkort til samme pris som et Crossfire-oppset.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker igjen for mange gode svar!

 

Jeg har ikke lagt noe "handleplan" enda, har ikke bestemt meg for å oppgradere.

 

Men, hva hvis jeg kjører bare en skjerm, 27 "? Vil jeg da trenge crossfire/sli? Vil jo egentlig helst ha to skjermer men skulle likt å unngå cross-opplegget.

Lenke til kommentar

arni90 sa:

Om man skal kjøpe 27" skjerm burrde du enten gå for 2560x1440 eller la være. For 2560x1440 stiger ytelseskravene voldsomt og et Crossfire/SLI-oppsett er nesten minstekravet for akseptabel ytelse.

 

Så alternativet om bare ett bedre skjermkort vil da fungere dårlig?

Hadde det i så fall hjulpet med f. eks handlelista som srbz satte sammen?

Lenke til kommentar

Det hele kommer litt an på hvor kresen du er , ofte kan man greie seg fint med en skjerm som har en oppløsning på 2560x1440 og spille på noe lavere oppløsning (så langt skjermen egner seg til det, desverre fortsatt en del Lcd skjermer som har problemer med ikke native oppløsninger).

 

Det jeg kan tenke meg akkurat nå er å anbefale deg å vente til neste måned når Bulldozer slippes fra Amd , det kan tenkes at ytelsen på denne vil være såpass bra at det er verdt å vente på.

 

Uansett noen kjappe tips :

 

1 > Kjøp en kvalitets Psu og gjerne sørg for å ha ca 600W til en pc som skal ha et kraftig skjermkort og cpu.

2 > Selv om mange sier at 4Gb holder i massevis til minne så anbefaler jeg at man i dag bør ha et system med 8Gb (eller 12 på intel).

3 > Skjermkortvalget er ikke bare ytelse i mine øyne , men også hva du får for pengene. Verdsetter du muligheten for å kunne ha 3 skjermer via 1 skjermkort så er det lurt å ta en titt på Amd sin serie , er PhysX (http://en.wikipedia.org/wiki/PhysX )støtte i skjermkortet noe som tiltrekker deg så kan man vurdere Nvidia sine kort. Utifra kravene til BF3 så ser det ut som man bør velge kort med minst 1Gb minne, kanskje mer enn det også om prisen er grei nok.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...