Gå til innhold

import av klær


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hei!

 

jeg har nylig startet et foretak og en nettbutikk som skal selge dame mote, og lurer litt på om noen her kjenner til seriøse leverandører fra utlandet?

Har vært i kontakt med noen selv, men det er mye "luguber" virksomhet der ute..

 

Her er du nok kommet inn i feil forum gitt! Klær har vi nok bruk for, men foto og video er nå den største interessen da! :roll:

Du bør flytte tråden til egnet tema.... :thumbup:

Lenke til kommentar

Bestill vareprøver og be om mest mulig bilder og dokumentasjon fra produsentene. Dersom kvaliteten tilsynelatende er god nok og de kan dokumentere at det ikke er giftige stoffer i klærne, barnearbeid eller andre uverdige forhold så kan du sikkert sende inn en liten ordre på f.eks en eske med plagg.

 

PS. Husk at det er en rekke lover og regler som skal overholdes. Både EU-direktiver, tollbestemmelser og mye annet. Jeg har ikke drevet med klesimport før, men regner med det kan bli veldig mye å sette seg inn i i starten og ganske store utgifter i starten. Når du er klar for å skalere litt opp kan du alltids reise til Asia og besøke produsentene, finne flere produsenter, forhandle osv. Det kan godt hende du får juridisk og annen støtte fra diverse myndigheter i både Norge og landene du er i.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...