Gå til innhold

Gult regn?


Roamine

Anbefalte innlegg

Hei,

Vi var på fisketur ved i et fjellområde i Oppland i går kveld i ganske kraftig regn. Vi oppdaget det ikke oppe på fjellet, da det var blitt ganske mørkt og tåkete, men da vi kom hjem så vi ihvertfall på den hvite genseren min at hele toppen var gul, og en kunne se dråpeformer nedover rygg, bryst og skuldre. Det samme med de andres klær og sekker.

 

Har forsøkt å søke meg opp litt, men ble da sendt videre til artikler om kjemisk krigsføring eller at det skyldtes pollen. Pollen var det første som slo meg også, men dette er jo et stort fjell uten særlig vegetasjon. Er vel dog slik at regn fanger opp fuktighet fra andre steder før det "slippes" ut, så det kan jo komme langt unna fra.

 

Noen andre som har opplevd dette? Eller vet hva det kan skyldes?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sikkert bare regna på et tre fult av pollen, som igjen rant ned på dere ;)

 

Rare er jo at det ikke var noen trær i nærheten. Dette er over skoggrensa eller hva en nå kaller det(der fjellet blir bart og de eneste trærne som fins er mer busker og veldig spredt).

 

Jeg tror ærlig talt ikke det var noe muffens, men et eller annet naturlig fenomen, bare usikker på hvilket og hvordan. Har aldri hørt om slikt før, ikke her til lands i hvertfall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...