Gå til innhold

Hvordan var sensoren deres da dere hadde oppkjøring?


K.B.E

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vil tro at spørsmålet ditt har like mange svar som sensorer. :)

 

Det er mange år siden jeg stod i din situasjon, men jeg husker godt oppkjøringen. Sensor var en hyggelig kar - vi satt og pratet hele veien. Jeg anbefaler deg å innlede en samtale, på denne måten er det lettere å forklare og kommentere dine handlinger underveis dersom noe skulle være uklart. På et tidspunkt husker jeg at jeg var usikker på plasseringen i en 5-armet rundkjøring (skulle vel ut i tredje arm), men valgte da å forklare sensor hva jeg gjorde, og hvorfor jeg gjorde det. Dette fikk jeg skryt for under oppsummeringen.

Lenke til kommentar

Definitivt prat med sensor. Kjørte litt i by-bebyggelse og da kom det en fotgjenger fra venstre som jeg ikke så før ganske sent pga byggning og stolpen på venstre side. Valgte å ikke stoppe, fordi det hadde blitt en bråbrems og fordi fotgjengeren ikke måtte vente noe på meg. Forklarte dette til sensor som senere nevnte at jeg hadde strøket hvis jeg ikke hadde sagt noe. ;)

Lenke til kommentar

Min sensor var hyggelig, brukte tiden på å snakke sammen om litt forskjellig, og noe av det første han lurte på var om jeg ville ha på radio`n da mange ble mindre nervøs av det.

Han brydde seg lite om at jeg aldri hadde hendene på 10 og 2, og andre lignende detaljer jeg sikkert gjorde feil.

Hyggelig tur og en hyggelig opplevelse :)

Selv om jeg vistnok kjørte i 60 i 40-sona fikk jeg lappen, jeg la meg paddeflat og prøvde ikke å ro i det hele tatt, men innrømte at jeg ikke fikk med meg skiltet og trodde at det var 60-sone.

 

Hvordan sensoren din blir derimot er umulig å si.

Sensorer er som folk flest, noen er drittsekker, noen har bare en dårlig dag, og noen henger seg opp for mye i detaljer, andre er bare hyggelige og ser på helheten og ikke enkelt-feil(slik min var).

 

Uansett, lykke til :)

 

edit: som nevnt før her, si ifra om feil og ting du er usikker på.

Du kommer ingen vei ved å prøve å lure sensor, du skal ikke nødvendigvis være 100% perfekt sjåfør på oppkjøringen, men du må i det minste se hva du gjør feil og hva du er usikker på sånn at du kan lære av det senere.

Endret av aklla
Lenke til kommentar

Det du må huske er at når du prater med sensoren og klarer å kjøre så ser han/hun på deg at du klarer å beherske at folk "forstyrrer" deg.

 

Jeg hadde bare en minus når jeg kjørte opp og det var at jeg kunne vært mer "aggressiv" på pedalene. Men det som var at kjøreskolen hadde fått ny bil og det var en diesel og jeg hadde kjørt bensin og aldri prøvd diesel før. Endte med at han bare smilte og sa det ikke var noe minus på det. Bare husk gjør du en feil, ikke fortell det der og DA. Vent til du kommer på biltilsynet igjen og fortell hva du eventuelt kunne ha gjort annerledes der. Da tar han deg mer profesjonell bak rattet. Gjort en feil så deal with it. MEn ikek tenk på det så mye! Jeg fikk perfekt ^^, og jeg trodde det gikk til helvete :s

 

Kjør som du skulle gjort ellers, men pass på at han/hun kan lure deg så følg med på skilt. Eksempel er: Kjør ned til venstre. Så er det to veier til venstre men den første er innkjøring forbudt. Så følg med SKILTER og HOLDT fartsgrensen!

 

Jeg fikk kjøreruten som min mormor hadde, min mor hadde hatt og min far. Det var litt morsomt. På motorvei, by, landevei og smågater. :s.

 

Og kan du ikke de første spørsmålene angående det tekniske så si det rett ut. Du kan stryke men kjører du veldig bra da så gjør du det ikke. Men pugg de tekniske først. Hvordan du tester bremser, osv osv. Lykke til og fortell senere hvordan det gikk :)

Endret av Andzel
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Nei jeg var ekstremt heldig. Jeg fikk en helt ny og fersk sensor som hadde akkurat starta og han var " inn" i kjøretime modus og ikke som nazi sensor xD

 

så det gikk kjempe lett

 

Jeg sa at vi ikke hadde bil før og jeg lurte på om det går ann å forsikre bilen på faren min siden faren min ikke har førerkort (på kødd) han gikk rett på og visste sympati og jeg bestod

 

I%2BLIED.jpg

Lenke til kommentar

Kjempegrei sensor. Jeg gjorde masse tullete feil, men sensoren mente ingen av feilene mine kunne resuletre i farlige situasjoner så etter endt oppkjøring fikk jeg beskjed om 0 feil. I tillegg svarte han selv på det tekniske spørsmålet før jeg i det hele tatt fikk sjangsen (jeg kunne svaret da).

 

Jeg er forresten uenig med sensoren når det kommer til feilene mine. Om jeg hadde vært sensor hadde jeg strøket.

 

Jeg kjørte hele oppkjøringen med kun parklys, jeg tok meg en tur i buss/taxi-feltet, jeg hadde 2 hjul oppå en rundkjøring og da bilen bestemte seg for å sette seg selv i fri (var en feil med girkassen, altså ikke min feil) brukte jeg evigheter på å skjønne hvorfor bilen ikke gikk fremover, noe som førte til en unødvendig lang kø bak meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...