Gå til innhold

BK: Tett på Gråfluesnapperen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nok en flott pippip fra deg!

 

HAr såvidt dristet meg til litt pippipfotografering i det siste, men har begynt på de litt større fjærkreene til å begynne med. Kjenner allerede at 300mm blir litt i korteste laget. Kan du som begynner få bra dreisen på disse pippipbildene si noe om hva du oftest føler skal til av brennvidde?

Lenke til kommentar

Til Espen: 300mm kan da også være nok av og til, vel å merke avhengig av cropfaktor på ditt utstyr. Selv har jeg Olympus, med x2 faktor, og får dermed effektivt 600mm på ful tele på mitt 70-400. Har tatt noe greie blåstrupebilder med dette, se f.eks på Blåstrupe-02 . Det ligger flere der i samme serie. De er da tatt på frihånd på 300mm, ca. 6-8m fra fuglene.

Lenke til kommentar

Hei Trond, har ikke hatt så mye til overs for fuglefoto, men synes det nå blir mer og mer interessant. Utfordrende og vanskelig å fange er disse småfuglene. Har gjort noen sporadiske forsøk og erkjent at dette krever både teknikk, tid og et godt objektiv. Synes resultatet du viser ble veldig bra og da mener jeg skarphet, komposisjon, farger og de fine nyansene i fjærdrakten.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...