Gå til innhold

Hva med å FLYTTE tråder?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du sitte å sender penger til å betale årsavgiften på bilen din på nettbank, trykker feil et tall, og sender penga til noen helt fjerne, som ikke har noe med toll å gjøre, er det da deres jobb å sørge for at toll og avgiftsdirektoratet får pengene???? Skyld ikke på modderne, de har sikkert masse annet å gjøre enn å sitte å annalysere alle poster for å finne ut hvilken kategori de skulle vært postet under. I eks. overfor er det jo klart, men det blir feil hvis folk ikke tar ansvaret selv for det de gjør feil, ikke tro at mamma skal være der hele livet :wink:

Lenke til kommentar

Nåvel..nå skriver som regel moddene hvilken tråd de skulle vært postet i når de stenges da de faktisk stenges, så hadde vel kanskje vært enig i at det hadde vært med praktisk å flyttede i stedet for å stenge de.. :)

 

PS: det går vel foresten ikke ann å betale årsagift på bilen til feil kontonr iom at man benytter kid nr..?! :)

Lenke til kommentar

Poenget med en moderator er jo faktisk å holde orden i forumet, og da er det moderatørene som har ansvar for å flytte tråder der de passer best.

 

Men når alle moderatørene her på forumet egentlig er skribenter eller jobber på en eller annen måte for websidene, er det jo det forståelig at de ikke gidder å ta seg tid til det.

 

Men, hva skal de gjøre da?

JO - Ansette et moderator team, som kun har i oppgave å moderere forumet. Jeg er sikker på at det er mange folk i forumet som hadde giddet å hjelpe til. De er jo her og leser i forumet allikevel, så da er det jo ikke noe problem å flytte tråder hvis de ser at den er postet feil.

 

Jeg vet om forums med over 30 moderatører, og det fører til at det stort sett hele tiden er en som ser er i forumet, og feilpostede tråder blir flyttet til riktig forum i løpet av minutter.

 

Så mitt forslag er:

 

- Lag en ny gruppe hvor dere flytter alle nåværende moderatører, og kall den for "Über moderators" elns.

- Lag enda en gruppe, med begrensede rettigheter (bare flytting og stenging av tråder). Denne kaller dere for moderatører, og legger til frivilige folk i.

 

Hvis dere er redd for at folk skal misbruke moderator statusen er det jo bare å kicke de med en gang hvis de gjør noe galt. Regner med admin kan se detaljert logg i kontroll panelet over moderatørenes handlinger.

Lenke til kommentar

Postene blir i nesten alle tilfeller flyttet, men "Annet om data"-kategorien har vært preget med ENORME mengder feilposter, og derfor har vi funnet ut at postene skal få ligge der slik at folk kanskje skal se at det å poste feil der har liten hensikt.

 

Mye av det store problemet i den kategorien har vært posting av programvare-spørsmål, og for å prøve å hindre dette har kategorien nå blitt omdøpt, la oss håpe det forandrer litt på saken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...