Gå til innhold

Funker DS-spill på DSI?


cen

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg er helt ny på dette, og lurer altså på om man kan bruke alle slags ds spill på dsi? Og dsi er vel bedre enn ds? Etter det jeg har skjønt så er dsi erstatteren til ds? Håper på raskt svar, siden jeg må bestille innen kvelden er over.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja du kan bruke DS spill på DSi. Anbefaler deg å ikke kjøpe det. Er ikke noe forskjell...

Bortsett fra at du kan ta bilder av deg selv...

 

Om du måtte få deg ny, kjøp deg Ds3d... Litt dyrere, men en liten upgradering. Anbefaler ikke det heller men.

 

Btw: Anbefaler å ikke spille DS... Skaff deg bedre pc ell.

Lenke til kommentar

Det er ikke jeg som skal ha, men lillebroren min på 11 år + tantebarnet mitt på 4.

 

Lillebroren min har hatt ds før, og han likte det, men så ble det ødelagt. Tantebarnet mitt har prøvd det før, og han klarer det og synes det er gøy. Derfor blir det ds(i) :) Så koster det bare 888 kr på Elkjøp. Har ikke sett det noe billigere andre steder.

 

Både jeg og familien min har god spille pc, samt at lillebror har PS3.

 

Og takk for svar!

Endret av cen
Lenke til kommentar

Ok.

 

Sier det på nytt, Anbefaler ikke DS. Men om dere, hehe.. Absolutt vil ha det, så funker vell Ds(i).

Tror den gir litt bedre ytelse i spillene, og kanskje litt bedre kvalitet. Flere aplikasjoner i start menyen, ellers er det ikke mye mer. & på nytt, du kan kjøre samme spill ;) Er ikke noe forskjell.. Prisen på Elkjøp er heller ikke så aller verst så kjøp ivei. Tibake, de selger Nintendo wii til 1300,- Kr på Komplett. Anbefaler det. Mye morsommore, flere spill. Og mere å gjøre.

Lenke til kommentar

Største grunnen for DS-kjøp er at de skal få spille under ferieturer o.l :) Funker dårlig å ha med seg PS3, PC og Nintendo Wii på bilturer, flyturer osv. Men skjønner absolutt hva du mener. Men så lenge de har prøvd det før og synes det er gøy så er det ikke noe problem, er rimelig sikker på at DS ikke skuffer dem. Hehe

Lenke til kommentar

Jeg har det meste av konsoller og bra spill-PC, og favorittkonsollen min er helt klart DS (og senere 3DS, men jeg spiller DS-spill på den også.) Hva som er "best" er vel individuelt? Wii'en min har stått og samlet støv omtrent siden jeg kjøpte den, og de få spillene jeg har spilt over tid har jeg gått lei av etter en uke. PS3 og PC er ikke så forskjellig om vi snakker spilling.

 

Men uansett, for å ta en rask gjennomgang av DS og 3DS:

 

- DS: Billig, men det er en grunn til det. Dette var den første generasjonen DS, så den er stor og mangler en del funksjoner fra DSi. Til gjengjeld har den brukbart batteri, noe som er viktig på lange bilturer.

- DS Lite: En forbedret DS som er litt mindre, men er stort sett ellers identisk.

-DSi: Har fått kamera og DSi Ware, dvs en online butikk der du kan laste ned mye rart inkludert spill.

 

- 3DS: Neste generasjon DS. Veldig mye av det samme, og den støtter spill til DS (med litt dårligere bilde, men ikke så dårlig at det merkes.) De viktigste forbedringene er en skjerm i ekte 3D og gyroskop, så man kan styre ting i spill ved å bevege selve 3DSen. 3DS har sin egen 3DS Ware, men støtter enkelte ting fra DSi Ware. Det negative er et svært dårlig batteri som bare varer i tre, fire timer om man bruker 3D og sånne greier. Det varer riktignok lengre om man holder seg til 2D DS-spill, men jeg anbefaler å bruke et adapter for å få strøm. Kanskje et adapter for å få strøm fra bilen, f.eks sigarett-tenneren?

 

Jeg går ut ifra at du/dere har kjøpt DS nå, men det kan jo være noe å tenke på til neste oppgradering? ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...