Gå til innhold

Regjeringskvartalet rammet av bombe, AUF-leir på Utøya angrepet av våpenmann.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vice: Jeg leser ikke søppelaviser.

 

Alle aviser lever av å blåse opp saker og det er ikke bare Frp som er interessant å finne grums om. Det er bare så mye enklere fordi det er mer å ta av. Ikke glem diverse armbånd, ulovlig utleie av hytter, uregistrerte kjempegaver (saken som kom ut i avisene 22. juli og selvsagt druknet helt i det som skjedde senere samme dag), pensjonsrot, helseregninger i utlandet osv. Det er slik media lever av, uansett partimedlemskapet til de som får avslørt saker og ting.

Lenke til kommentar

Og nå rett før valget, så kommer FrP med beskyldninger om at hele tragedien er Ap's skyld.

Det er bare så frekt og sleipt å komme med slike beskyldninger om en slik sak nå.

Etter min mening så har FrP mer skyld i saken enn andre partier. Men det er uansett feil å beskylde et parti til å ha skylden i tragedien.

 

Frp-politiker: - Ap er medskyldige i terroren

Dette kommer sikkert fra ABB sin bestevenn som og er FrP-politikker eller noe...

 

Nå er det en enkelt person med medlemskap i Frp på Hamar. Frp tar avstand fra mannens synspunkt.

 

PS! Jeg stemmer ikke og kommer aldri til å stemme Frp. Men vi skal være forsiktig med å si at partier kommer med beskyldninger når det er enkeltmedlemmer som gjør dette.

Poenget er at det ikke er en overraskelse at det finnes litt høyreekstreme politikkere i FrP. Og de bryr seg heller ikke om hva lederen sier og mener. Det er ødeleggende for partiet.

 

Det jeg reagerer på, er at nå som Norge ennå er i sorg, så beskylder en FrP-politikker Ap for at det var Ap's skyld hele terrorhandlingen. Da synker man lavt.

Lenke til kommentar

Det jeg reagerer på, er at nå som Norge ennå er i sorg, så beskylder en FrP-politikker Ap for at det var Ap's skyld hele terrorhandlingen. Da synker man lavt.

Tja. At en tabloidavis foretrekker den vinklingen er en side av saken. Hva han faktisk sa er en annen side:

De er medskyldige. Eller deres politikk er det. På lik linje med samfunnet rundt Breivik og alle de miljøene han har oppholdt seg i - og da inkluderer jeg også Frp.

Med det han sier der legger han like mye skyld på eget parti som på AP, men det er jo ikke fullt så spennende for en avis å skrive. Selger liksom litt bedre om man kan hyle at noen legger skylden på AP.

 

Personlig synes jeg det er en meget skremmende tendens som vises i Norge om dagen. Det er en meget sterk trekning mot sensur og meningsdiktatur som flommer over landet nå.

Lenke til kommentar

Er jo grunn til å reagere på det han sa, det han sa kan jo tolkes som at demokratiet vi har i Norge er skyld i terroraksjonen. Og selvfølgelig bør man slå opp det.

 

Hvis man ikke låser dørene hjemme før man reiser på ferie, og man får tyver som rundstjeler huset på besøk. Er man ikke skyldig selv da?? Tviler på at man blir særlig populær hvis dette blir oppdaget av forsikringsselskapet iallfall....

Lenke til kommentar

Alle aviser lever av å blåse opp saker og det er ikke bare Frp som er interessant å finne grums om. Det er bare så mye enklere fordi det er mer å ta av. Ikke glem diverse armbånd, ulovlig utleie av hytter, uregistrerte kjempegaver (saken som kom ut i avisene 22. juli og selvsagt druknet helt i det som skjedde senere samme dag), pensjonsrot, helseregninger i utlandet osv. Det er slik media lever av, uansett partimedlemskapet til de som får avslørt saker og ting.

Igjen, hva er uttalelsen din basert på? Hvilken undersøkelse har kartlagt alle partier & partimedlemmers bakgrunn/personliv slik at man kan si at feks. "I Frp er det mye mer å ta av"? For meg virker det som om mange gjør seg opp en mening om hva som faktisk er fakta, ene og alene basert på hva man leser om i tabloidmedia og sladderpressen. Det kan godt hende at det prosentvis finnes flere gærninger i FRP enn det feks. finnes i SV, for alt jeg vet, men jeg har aldri sett noen undersøkelse på dette, og jeg tror heller ingen andre har det da det er svært vanskelig å komme opp med noe slikt.
Lenke til kommentar

Jeg har ingen undersøkelse å vise til, men som sagt leser jeg heller ikke de søppelavisene du mente spredte eder og galle om Frp. De skal altså ikke ha noe av skylden for inntrykket jeg sitter med. Men det er ikke bare media som gir meg det inntrykket. Jeg har hørt noen debatter live fra rådhuset i både egen kommune og en annen kommune. Det er for å si det mildt en god del forskjell i kunnskapsnivå og holdninger og da snakker jeg selvsagt ikke bare om innvandringspolitikk. Det bildet media maler står fult og helt i stil til det Frp klarer å lire av seg i rådhusene også. Spesielt i den lille kommunen er det ganske hårreisende. Mulig de har vært spesielt uheldig men det må jo være noen som har stemt på disse og når disse lokale Frp-politikerne er så til de grader på jordet mange ganger så må det jo være noe rart med Frp-velgerne i denne kommunen også.

 

Men, men, du får vel ta på deg tinnfoliehatten og anta at jeg er hjernevasket av VG og Dagbladet til å hate Frp for totalt misforståtte grunner.

Lenke til kommentar

Men, men, du får vel ta på deg tinnfoliehatten og anta at jeg er hjernevasket av VG og Dagbladet til å hate Frp for totalt misforståtte grunner.

Trenger ikke være totalt misforståtte grunner, men de bærer, som mange andres meninger, store preg av å være basert på tabloide skriverier og de vanlige fordommene som eksisterer i tabloidmedia. Men på den annen side, så lavt som politikernivået er her i Norge så forstår jeg godt at du reagerer på kommunepolitikere og alt det rasket som befinner seg ute i periferien. Kan godt være at Frp fremstår som gærninger der ute og det er i såfall veldig trist for dem da de har såpass mye konkurranse.

Lenke til kommentar
Vi så jo hvor godt Politiet er forbredt på slike handlinger. Tror dere Politiet er bedre forbredt i tilfelle neste gang noe sånt skjer? Det tror ikke jeg.

Nei, dette var en jobb for Forsvaret.

Hva er det du snakker om her egentlig? Forsvaret brukte jo enda lenger tid. Hva får deg til å tro at politiet ikke var forberedt? Delta var jo allerede ute og kjørte da de ble omdirigert til Utøya.

Lenke til kommentar
Politiet var trolig med på planleggingen av denne falsk flagg operasjonen, og de tok lengste vei for å la Breivik få tid til å gjøre størst mulig skade før de kom.

Problemet med dette er at de aller fleste drapene skjedde i begynnelsen. Jo lenger tid det tok, desto lenger gikk det mellom hvert drap.

 

Flere av ungdommene på Utøya sa at de trodde det var flere som skjøt, fordi skuddene kom fra flere kanter.

Skuddene kom ikke fra flere kanter. De sa de syntes det hørtes ut som det var flere som skjøt. Men dette var sannsynligvis bare ekko el.l.

 

Men politiet insisterer allerede nå på at Breivik var alene på tross av dette.

Det er også ganske ulogisk at bare en person kan ha stått for alt dette.

Nei, det er ikke ulogisk i det hele tatt.

 

At politiet også var ute på gården som Breivik eide og drev med sprengninger like etterpå, er også noe som ikke rimer.

Den eneste grunnen de kunne ha til det, var å ødelegge bevis på at Breivik ikke handlet alene.

Nei, det rimer perfekt. De destruerte farlige stoffer.

 

I følge den russiske etteretningstjenesten FSB så visste også Jens Stoltenberg om aksjonene, og han ringte Putin på onsdag 20 juli for å få ham til å hjelpe med å stoppe aksjonene.

Kilden din for dette er eutimes.net, som spør:

 

"Why is there a version of Anders Behring Breivik’s Facebook profile not showing Christian / Conservative?"

 

Det er bare en versjon, men Facebook viser ulikt innhold basert på om man er innlogget eller ikke.

 

Omtrent samme spørsmål og svar her:

 

"How was Christian / Conservative added prior to the profile being removed from Facebook? If our PDF was printed out/saved at Jul 23 01:39 GMT, and the profile was deleted soon afterwards by Facebook, how was a detained Anders Behring Breivik able to change it?"

 

Når du er innlogget er det forskjeller fra hvis du ser på en side når du er utlogget.

 

Dette ble grundig dokumentert allerede samme dag. Men de kunnskapsløse nautene av noen konspirasjonsteorister på eutimes.net har ikke engang kjennskap til enkle, grunnleggende fakta. De baserer hele sitt verdensbilde på misforståelser og fri fantasi.

 

Patetisk er det.

Lenke til kommentar
Jeg tror advokatene tar feil, hvilke sakkyndig er villig til å vitne på at en man som har gjort noe sånn ikke lenger er en fare for samfunnet?

 

AtW

Nå er det en gang slik at man må kunne bevise gjentakelsesfare. Det holder ikke at vedkommende, "har gjort noe sånn". Jeg ser ikke bort fra at ABB slipper ut av fengsel etter maksimalt 21 år, om han faktisk kommer til å sone så lenge.

At han selv har omtalt i svært detaljerte former hvordan man skal kunne gjøre flere terroangrep når man slipper ut igjen har sikkert ingenting å si.

 

Vel ,jeg skrev jo at folk flest er for godt hjernevasket og dressert til å tro det.

 

Men jeg går ut fra at de fleste her har kritisert CIA og forsvaret i USA for et eller annet.

Hvilken garanti har vi da for at det norske forsvaret og norsk politi er noe bedre ?

 

Politiet i England og USA skyter sivile. Hvilken garanti har vi da for at det norske politiet er bedre ?

Så sent som for to dager siden slo politiet ihjel en mann i Florida med batonger og pistolskjefter.

Hvilken garanti har vi for at politiet i Norge er noe bedre ?

 

Husker dere overvåkingssaken i Oslo, der den amerikanske ambassaden overvåket norske borgere ?

Politiet og regjeringen nektet først at de visste om det, men ble presset til å innrømme at de nok visste om det likevel.

Den saken ble henlagt, og det er ingen annen grunn til det enn at CIA har sine agenter både i politiet, regjeringen og også rettsvesenet.

Det er nemlig ulovlig for et fremmed land å overvåke norske borgere. Uansett grunn.

 

Når USA med regjeringens og politiets godkjennelse kunne gjøre dette, hvilken grunn har vi da for å tro at de ikke også kunne planlegge og utføre disse aksjonene i Oslo og på Utøya ?

 

Har dere i det hele tatt lest sidene jeg linket til ?

 

Jeg vet jeg er upopulær her, men istedet for å bevisstløst danne en mobbegjeng for å mobbe meg, så burde dere lese mitt innlegg og websidene jeg linket til, og så burde dere begynne å tenke litt til en forandring.

Helt enig, men folk flest er for naive til å tro noe sånt om vår alles kjære Jens Stoltenberg, han er jo så snill og grei. Og så stakkars, han har jo en søster som er narkoman vettu, kan ikke være enkelt det der. :blush:

 

Regjeringen vil ha folk dumme og slappe,lykkelig uvitende mens de sitter i sofaen med hånda i smågodtskålen, ser på reality tv og handler alt fra reklamene, mens de styrer landet mot avgrunnen.

Det er påfallende hvordan konspirasjonsteorister må se bort ifra virkeligheten for å holde fast ved den trygge tanken sin om at alt er styrt og under kontroll.

 

Faktum er at mange i Norge avskyr Stoltenberg. Jeg har alltid ansett ham for å være en upålitelig klyse.

 

Hvorfor må du benekte virkeligheten? Jeg skjønner det bare ikke.

Lenke til kommentar

Det Frp står for offisielt er nokså stuerent rent politisk, men det er ikke til å stikke under en stol at Frp har vært og er en magnet på enkelpersoner med ganske sjokkerende syn på en del saker og enkeltpersoner med tvilsomme rulleblad. F.eks da Birkedalsaken kom kom det jo raskt et langt rulleblad med ulike enkeltpersoner tilknyttet partiet med overgrepssaker og lignende. Ingen andre partier har vært tilknyttet så mange enkeltpersoner med tvilsomme rulleblad eller meninger som Frp.

 

Men man kan selvsagt ikke skylde på partiet for handlinger som er utført av enkeltpersoner med ekstreme holdninger. Man kan heller ikke si at Frp har vært åpne for slike personer. Det er ikke så veldig mange år siden Frp hadde en kraftig opprydding blant medlemmer med ekstreme innvandringspolitiske meninger. En opprydding som i mine øyne var ganske vellykket.

 

At Frp virker som en magnet på slike enkeltpersoner gir jo Fpr et betydelig problem med å holde de unna.

 

At Frp fungerer som fluepapir på bermen betyr ikke at Frp bare består av berm. Det er selvsagt en del oppgegående personer der også. Jo lengre opp i organisasjonen man kommer jo bedre er det.

 

Lykke til i kommunevalget. :)

AP er også politisk stuerent, men har vært som et fluepapir for folk som bulke-Jens og bulke-Manuela, spådame-Saera, osv. Skal man først finne raringer, så finner man dem i alle partier.

Lenke til kommentar

Det Frp står for offisielt er nokså stuerent rent politisk, men det er ikke til å stikke under en stol at Frp har vært og er en magnet på enkelpersoner med ganske sjokkerende syn på en del saker og enkeltpersoner med tvilsomme rulleblad. F.eks da Birkedalsaken kom kom det jo raskt et langt rulleblad med ulike enkeltpersoner tilknyttet partiet med overgrepssaker og lignende. Ingen andre partier har vært tilknyttet så mange enkeltpersoner med tvilsomme rulleblad eller meninger som Frp.

 

Men man kan selvsagt ikke skylde på partiet for handlinger som er utført av enkeltpersoner med ekstreme holdninger. Man kan heller ikke si at Frp har vært åpne for slike personer. Det er ikke så veldig mange år siden Frp hadde en kraftig opprydding blant medlemmer med ekstreme innvandringspolitiske meninger. En opprydding som i mine øyne var ganske vellykket.

 

At Frp virker som en magnet på slike enkeltpersoner gir jo Fpr et betydelig problem med å holde de unna.

 

At Frp fungerer som fluepapir på bermen betyr ikke at Frp bare består av berm. Det er selvsagt en del oppgegående personer der også. Jo lengre opp i organisasjonen man kommer jo bedre er det.

 

Lykke til i kommunevalget. :)

AP er også politisk stuerent, men har vært som et fluepapir for folk som bulke-Jens og bulke-Manuela, spådame-Saera, osv. Skal man først finne raringer, så finner man dem i alle partier.

 

 

Nå er det vel slik at Ap-folk er feilfrie.

 

Men siden det å feile er mennesklig, så må vel det igjen bety at Ap-folk ikke er mennesklige, da eller??

Lenke til kommentar

Drittsekk eller ei: har han overlevd en massakre fortjener han hyllest på lik linje med de avdøde som nå fortjener å bli minnet.

 

Hæ? What the f*** elevathor?

 

Det er ikke sikkert noen av de guttene var på øyen engang. Du så jo hva han "Nik0" skrev.

Ellers skjønner jeg ikke helt det som står der:

 

[--]

Mens Rustam er usikker, er Måvsar ikke i tvil om at han traff Breivik med steinen.

 

-Først så hylte han. Deretter snudde han seg mot meg og ropte «jævla svarting», etter meg, sier Måvsar.

[--]

 

Og hva skjedde så liksom? Skjøt han de ikke? Breivik skjøt folk som ikke gjorde han noe, men når noen slår han i hodet med en stein, så skyter han ikke? Litt merkelig. Kanskje det er to gutter som vil ha oppmerksomhet og utnytter den dagen. Men ikke vet jeg.

 

 

 

Faktisk synes jeg at vi skal være stolte over den innsatsen de ga! At de går på en øy rett mot en som har begynt å skyte ungdommer vilt rundt seg, med fare for eget liv.

 

Hehehe, der lo jeg godt må jeg si. Hoho.

Beklager, men jeg trodde dette var noe folkene i Politiet har trent på og skal være klar til å håndtere hvis noe slikt som dette skjedde. Kanskje jeg tar feil her, men jeg trodde ihvertfall det. Men hvis jeg tar feil, da lurer jeg på hva Politiet har trent og forbredt på.

 

"Fare for eget liv."? Hva mener du? Det er ikke akkurat snakk om tilfeldige ungdommer som jobber i Politiet, men gjerne voksne folk. Det er en del av jobben dems og dette er noe de i Politiet vet. Tror ikke det er noen i Politiet som ikke er klar over at de setter seg selv i fare hele tiden.

 

De går jo rundt i Oslo's gater hver dag, der utsetter de seg selv for fare. Dette er ikke noe mer spesielt når det gjelder å utsette seg selv for fare.

Endret av Lami
Lenke til kommentar

 

Faktisk synes jeg at vi skal være stolte over den innsatsen de ga! At de går på en øy rett mot en som har begynt å skyte ungdommer vilt rundt seg, med fare for eget liv.

 

Hehehe, der lo jeg godt må jeg si. Hoho.

Beklager, men jeg trodde dette var noe folkene i Politiet har trent på og skal være klar til å håndtere hvis noe slikt som dette skjedde. Kanskje jeg tar feil her, men jeg trodde ihvertfall det. Men hvis jeg tar feil, da lurer jeg på hva Politiet har trent og forbredt på.

 

"Fare for eget liv."? Hva mener du? Det er ikke akkurat snakk om tilfeldige ungdommer som jobber i Politiet, men gjerne voksne folk. Det er en del av jobben dems og dette er noe de i Politiet vet. Tror ikke det er noen i Politiet som ikke er klar over at de setter seg selv i fare hele tiden.

 

De går jo rundt i Oslo's gater hver dag, der utsetter de seg selv for fare. Dette er ikke noe mer spesielt når det gjelder å utsette seg selv for fare.

What? Du mener at det ikke er spesielt at en mann i 30 årene går ombord på ei lita øy med mål om å drepe flest mulig ungdommer? Mener du at det ikke er utenom det normale at 77 uskyldige blir drept på så kort tid i Norge?

 

Tro meg, jeg har vært på ranskurs, og bare av å være der forsto jeg hvor mye som kommer ut av kontroll. Vi hadde snakka mye om det, demonstrert og lært mye om hva vi skulle gjøre i det det kom en bevæpnet ransmann. Så når vi kom til det punktet hvor vi skulle bli storma var mesteparten glemt. Ja, det var bare ett kurs, men jeg fikk veldig respekt for de som skal takle dette daglig.

 

Politiet skal trenes opp osv. Men det blir noe helt annet når du er i settingen selv.

 

Vil også nevne at dette kommer fra en som mistet en av 8 venner som var på den øya. Ingen vits i å vende ryggen til politiet. Det er det dummeste vi kan gjøre, det er akkurat det Breivik vil. Det blir ikke bedre av å kverulere og spekulere på hva politiet heller kunne gjort. Vi var ikke med politiet da det skjedde, så for oss å sitte å dømme dem fra sofaen blir helt feil!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er enkelte ting jeg ikke har sett og som jeg lurer på i forbindelse med 22 juli.

 

- Hvorfor er det ingen bilder eller videoer som viser at Brevik ble transportert fra utøya og til fastlandet?

 

- I manifestet nevnte han at han ikke fikk tak i lyddemper, og derfor ville sette på en bajonett. Samtidig uttalte enkelte overlevende fra utøya at de hørte en lyd som linget på kinaputter og som om han hadde en lyddemper på. Er det noen som vet noe om dette?

 

Og helt til slutt, hvor ble det av, og hva var innholdet i den sorte kofferten som han hadde med og ble fraktet opp til hovedhuset i en bil?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...