Gå til innhold

Oppdatering av Gps Garmin nuvi


SmartiX

Anbefalte innlegg

Hei. Håper jeg skriver dette i riktig sted :))

 

 

Jeg har kjøpt life time gavekort til min Garmin nuvi 760 for 1000kr og lastet ned nye kartet for hele europa. Så brukte jeg programmet som heter map scource (tror jeg den het). Det som skjedde var at jeg kunne ikke oppdatere hele Europa til min gps pga av mangel plass. Så jeg kjøpte minne kort til gps på 4 gb som er nok, men alikevel så sa programmet at det ikke var plass. Og da tenkte jeg å lagre nye map'en på pcen min, siden jeg kunne ikke lagre direkte til gps.

 

Da kom jeg på en ide, at jeg lagrer det på minne kortet som er i Gps'en, noe som tok 3 timer, og gik helt fint og minnekortet hadde fremdeles ca.900 mb ledig plass.

 

Her kommer mit spørsmål, hvordan gjør jeg at Gps'en kjører nå det nye karte jeg har lastet ned og ikke det gamle, for når jeg går på innstillinger så ser jeg at det står at gps'en bruker kart fra 2008, da jeg kjøpte den.. Kan noen hjelpe meg ? Setter veldig stor pris til all hjelp jeg får, skal nemlig reise til Europa til uka med bil så trenger ny oppdatert kart.

 

Takk på forhånd!!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann. Problemet er løst, ringte til kundeservice til garmin og fikk tilsendt manual på email. Så endte med at jeg oppdaterte noen land i Europa, siden Hele Europa gikk ikke. Men tingen er at man innstallerer en programm som heter Map Install og ved hjelp av den kan du installere resten av landene i Europa på minne pennen noe som er veldig lett. Så da går man på gps'en på verktøy, instillinger, kart, kartinfo og velger karte som dukker der opp...

 

Skriver dette i tilfelle, noen får samme problem så kan kanskje dette var til hjelp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...