hkl Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Hei Har lest om at de f eks i lands som UK selger "dobbel kremfløte" som inneholder 48% fett, i motsetning til den norske som kun har 38%. Finnes dette i Norge? Kan jo være at mindre meierier lager dette, og at det selges på større butikker som Ultra og Jacobs f eks(?) Trenger det til et matprosjekt. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Har aldri sett det i Norge, dessverre. Vanligvis kan du bruke kremfløte i stedet, eventuelt bruke litt mer og koke det inn litt. Hva skal du bruke det til? Lenke til kommentar
hkl Skrevet 20. juli 2011 Forfatter Del Skrevet 20. juli 2011 Creme Brulée. Men vil få en litt "fastere" utgave uten at det blir for mye eggesmak, men likevel beholde kremen. Noe ala dette: Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Men her snakker han jo om å bruke ulrahomogenisert melk, slett ikke double cream. Alle oppskriftene jeg har sett på creme brulee bruker en blanding av melk og fløte og den er feit nok som det er, bare fløte eller double cream vil gjøre den for feit.. Har en oppskrift et sted på en creme brulee som skal velves ut av formen, skal se om jeg finner den. Lenke til kommentar
hkl Skrevet 21. juli 2011 Forfatter Del Skrevet 21. juli 2011 Ok, engelsken min er ikke perfekt. Legg gjerne ut oppskriften om du finner den. Lenke til kommentar
hkl Skrevet 25. juli 2011 Forfatter Del Skrevet 25. juli 2011 Fant noe her, da de bruker en miks av gelatin, og ett par andre ting. http://lastcoursediscourse.wordpress.com/2008/02/03/creme-brulee-with-strawberry-take-1/ Har kun gelatin der jeg er nå, så prøver meg frem med det. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 25. juli 2011 Del Skrevet 25. juli 2011 Lykke til! Hvis du blir inspirert og har lyst til å kjøpe flere av de ingrediensene de snakker om, finner du det for eksempel her. Her er en liste over andre leverandører. Lenke til kommentar
hkl Skrevet 25. juli 2011 Forfatter Del Skrevet 25. juli 2011 Supert, skal sjekke det ut. Gelatin i seg selv ga ikke godt nok resultat, så må nok ha ett par andre ingredienser og. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 28. juli 2011 Del Skrevet 28. juli 2011 UK er det eneste landet i europa med så høyt fettnivå i fløten. Finner neppe noe slikt i Norge, så sant en mindre gård skulle selge det. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå