Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Fortsatt MechWarrior Online. xD

 

Sitte her og whacke folk med 3 Light PPC's og en UAC10 på en Bushwacker P2.

image.png?ex=665cf9d4&is=665ba854&hm=349image.png?ex=665cf98b&is=665ba80b&hm=ffe

Morsomt når venstre armen kan bli ofret som cannon fodder/tanking for så skyte folk i trynet med 25 damage hvert 3. sekund. :P

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har det faktisk gøy med World of Warcraft Pandaria Remixed.

Spiller også fremdeles Manor Lords som droppa patch for kort siden, Stellaris Machine Age som er en digg expansion og ørlite grann Diablo IV Loot Reborn. Synes fremdeles ikke Diablo IV er så mye å skryte av. Blir en dungeon eller tre om dagen. Nå er det straks Diablo IV anniversary med noe gratis transmogs og loot goblin gallore greier.

Lenke til kommentar
24 minutes ago, Fantomtegningen said:

Har kost meg de siste dagene med WoW: Remix Mists of Pandaria :) 
Råner igjennom alle sonene (spilte originale Mists i gamle dager) og hiver meg inn i LFR, har fullført første oppdrag å skaffe alle mountene. Nå går kapitalen til oppgradering av utstyr.


Jeg har ikke prøvd LFR ennå. Jeg trodde kanskje jeg ville bli kastet ut pga. low level / low gear. Men med scaling så blåser man kanskje igjennom LFR uten problemer uansett? Er det engang nødvendig med auras og deadly boss mod osv. fremdeles?

Lenke til kommentar
15 minutes ago, Brother Ursus said:


Jeg har ikke prøvd LFR ennå. Jeg trodde kanskje jeg ville bli kastet ut pga. low level / low gear. Men med scaling så blåser man kanskje igjennom LFR uten problemer uansett? Er det engang nødvendig med auras og deadly boss mod osv. fremdeles?

Ble med i LFR når jeg kunne når jeg levlet opp, ingen problem. Problemet er når en når level ~65, spesielt 70, da scaling er helt på bærtur da. Ble ofte både 1 og 2-shotted av helt vanlige mobs.

Jeg kjenner forsåvidt bossene godt nok til å ikke behøve DBM/Bigwigs, men det går såpass fort at bossen har ikke tid til noen av mechanicene. Raskeste boss var 15 sekunder fra start til slutt.

Jeg har forsåvidt ikke begynt å oppgradere utstyr (346ilvl), mangler fortsatt ringen fra TIsle of Thunder (siste område jeg ikke er ferdig med), men normal bosser tar sånn gjennomsnittlig tid. 

Er også litt hipp som happ når det kommer til mechanics, noen originale hard-hittere er lett overkommelige, mens andre mindre original farlige er dødsdom. Litt russian roulette.

Lenke til kommentar

Diverse racing spill inkl: Gear.Club Unlimited 2, F1 24, GRID Legends, GRID: Autosport, DIRT Rally 2.0, Dirt 4 og EA Sports WRC.
Andre spill: The Elder Scrolls: Online Gold Road, Supermarket Simulator, The Witcher 3 Complete Edition (med Ray Tracing), og litt The Sims 4.

Og etter hvert også Starfield igjen, pga den nye oppdateringa som har kommet, med også Creation Kit. Må vente vente på diverse mods (som kan ta en stund) :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Secret of Mana (men jeg står litt fast, jeg skjønner ikke hvor jeg skal gå) 

Tiger Woods 06 (deilig avslappende å klaske litt ball) 

Sonic Mania (fikk endelig til å flytte Steam-installasjonen over på håndholdt Androidkonsoll) 

Lenke til kommentar

Blade and Sorcery 1.0 ute, spillet har hvert i EA utvikling i en liten evighet, 5 og et halvt år.

Nå har vi fått dungeon utforsking, en slags historie, unlocks, skills osv osv. Så det skal være et mer skikkelig spill nå. 

Prøvde det ut i 20 minutter i dag
 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...