Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Takket være EA access, så spiller jeg litt Anthem på Xbox One X. Spillet har potensiale, men de har ikke greid å fikse opp i en del av problemene jeg møtte på i demoen, som f.eks at lyden forsvinner, fiender blir borte og at man blir kicket ut til hjemskjermen. 

 

Når de 10 timene er over, kommer jeg nok til å vente til spillet blir litt billigere før jeg kjøper. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tar opp igjen TES Oblivion. Den friheten og eventyrlysten, i kombinasjon med grei grafikk i sin tid, er noe jeg ser tilbake på med gode følelser. Jeg synes Morrowind var bra, men grafikken og mangel på prating trekker ned. Skyrim er også bra, men jeg savner fargene fra Oblivion rett og slett. Grønt gress og nydelig solnedgang. Mange gode minner knyttet til de spillene.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Spiller Total War: Warhammer 2 som Norsca, monsterjaktende vikinger som plyndrer den nordlige halvkule og utsatte kystbyer på vegne av kaosgudene. Skalaen på kart og felttog i Mortal Empires-modusen er enorm, og å balansere hvordan en håndterer fiender på flere kontinenter samtidig for å forhindre at en enkelt motstander vokser seg for kraftig er råstilig. Lenge siden sist jeg har lagret så ofte i et spill.

 

"We chase the nightmares that haunt your cowardly dreams."

 

Koser meg med dette spillet.

Lenke til kommentar

Rundet Majora's Mask på 3DS i natt, og ikke bare det - fikk faktisk samlet alle maskene å unlocket Fierce Deity Link, noe jeg aldri greide som liten på N64 og som har irritert meg i alle år. Nå er det gjort, nesten 19 år på etterskudd så skal si det føltes godt :D

 

To grunner til at jeg aldri greide det før var fordi Kafei questchainen var ekstremt forvirrende og da spesielt uten tilgang på internett for å få hjelp, men den aller største kneika var den forbanna minigamen på månen hvor man skal bruke Goron-formen å rulle og hoppe igjennom en smal svingete sti hvor hvert minste feilsteg gjør at man faller i døden. Skylder på de elendige møkkastikkene på N64-kontrollerne for at jeg aldri greide den :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...