Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Anbefaler Radious sin mod da jeg følte den bydde på mye mer motstand enn DMS, om du liker litt utfordring vel å merke. Min forrige campaign ble reine plankekjøring på Very Hard med DMS mens med Radious sin mod som jeg prøve rett etter ble det ja....huff, måtte til og med tenke litt her.

 

Jeg er elendig på kampanje-kartet. Jeg liker å ha 2-3 hærer og gå fra slag til slag, og bruke mye av tiden med kriging. Så hvis utfordringen er at de sniker seg rundt på kampanje-kartet, slik at jeg må løpe fra by til by og forsvare meg, så nei takk. Men hvis de blir smartere i kamp, så gjerne.

Lenke til kommentar

Tja, det er for tidlig for meg å si noe som selve spillet. Har bare spilt det forbi introen og litt ut i selve spillet. Men for å si det sånn betalte jeg seks hundre spenn for det, og introen alene var verdt pengene. ;)

 

Edit: Er et godt stykke ute i spillet, og tro meg, det blir bedre og bedre. :D

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Startet på Final Fantasy XIII. Mitt første møte med serien. Håper jeg liker det.

Mange av oss liker FFXIII, men ikke glem at de første 30+ timene er ren korridor. De aller fleste andre har en åpen verden ganske tidlig i spillet. Om du ikke liker FFXIII pga all korridoren bør du derfor ikke droppe hele serien av den grunn. ;)
Lenke til kommentar

Startet på Final Fantasy XIII. Mitt første møte med serien. Håper jeg liker det.

 

Gammel nok til å bruke crazy Joe Davola men ikke prøvd ff før... Snerten kombo!

 

Lykke til, håper serien faller i smak og fører deg videre til gems som vi og vii :p

Lenke til kommentar

Startet på Final Fantasy XIII. Mitt første møte med serien. Håper jeg liker det.

 

Alle spillene i serien skiller seg fra hverandre gameplay-messig og XIII er det som skiller seg mest fra resten, så jeg ville ikke brukt det som noe utgangspunkt for å bedømme serien. Kanskje et flertall av den harde kjernen av FF-fans som har fulgt serien over lengre tid liker ikke FFXIII. Jeg er ikke blant dem og synes FFXIII er et av de beste spillene til denne generasjonen, men det er ikke blant de beste FF.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Startet en runde Dayz etter 6 måneder, nå som man ikke kan logge av etter man har fyrt av skudd er det veldig irriterende når telefonen ringer eller damen skal si noe til meg.

 

Jeg har fått alle de nødvendige tingene, så visst jeg dør nå er det så forbanna irriterende, derfor er spillet i seg selv et usosialt stress spill. thats why we love it.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...