Gå til innhold

Bra alternativ til Xbox 360-kontrolleren?


abcdabcd

Anbefalte innlegg

Heisann forum, etter ett år og to kontrollere med Xbox 360 har jeg lagt merke til en ting - analog-spakene blir fort slitte. Dette forårsaker såkalt drifting, dvs at spaken lener seg i en retning uten at man er nær den. F. eks at venstre spak, urørt, beveger karakteren i spillet av seg selv i en retning.

 

Dette er ikke et kjempeproblem for meg, 90% av spilletiden min legger jeg ikke merke til problemet, men når det skjer er det som oftest irriterende - i verste fall kan en liten bevegelse ha stor innvirkning på spillet.

 

Jeg er ikke interessert i å kjøpe enda en kontroll fra Microsoft... Jeg lurer på om det fins et bedre alternativ? Har en del ps-kontrollere, men en adapter/konverterer er upraktisk og dyr.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det går helt fint å slite ut kontrollere! Har hatt fire-fem stykker siden lanseringen. Har slitt mest med at gummien på analogen har blitt slitt, sprekt og falt av. Har så vidt hatt problemet til ts, men ikke nok til at jeg har byttet kontroller av det.

 

Og jeg har ikke sett noen god erstatning for 360 kontrollen. PS kontrollen er tragisk!

Lenke til kommentar

Jeg føler at jeg dør litt hver gang jeg bruker PS3 kontrollen til f.eks Killzone 3, for den kan i alle fall ikke brukes til FPS.

 

Jeg vet ikke hvordan dere greier å slite ut kontrollene så raskt O.o

Men joda jeg har en kontroller som kan lene seg litt til venstre eller høyre, men det plager meg ikke for den ødelegger ikke for meg.

 

Men bruker en ny nå som fulgte med 360s som jeg kjøpte i fjor, mindre slitt såklart, men jeg merker ikke noe særlig på analogene.

Endret av aBaDmAn91
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mitt problem er de idiotiske oppladbare batteriene til MS kontrolleren. Begge de oppladbare batteriene har tatt kvelden og lades ikke via den usb lade ledningen, så nå må jeg spille med kabelen for lading koblet til hele tiden. Elendigholdbarhetstid på de, samt den ene kontrolleren har nå begynt å skli litt mot siden i blant. Irriterende når det skjer.

 

Dessverre finnes det nok ingen bedre, men noen som vet om noen bedre batetripakker ?

Lenke til kommentar

Finnes det noen kontrollere som er litt større en MS sin. Føler jeg noen ganger får litt krampe i fingra ved at de ikke ligger optimalt rundt kontrolleren. Skulle gjerne hatt en som var så stor at jeg slapp å bøye fingeren så veldig på undersiden. Den batteriboksen er jo veldig i veien da....

 

En grunn til at jeg ikke bruker Ps3 en min for tida er at de kontrollerene der er så knøttesmå. DA snakker vi om lillefingre som blir helt stive og sovner....

 

STØRRE kontroller hadde vært konge. Gjerne på størrelsen med et spilleratt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...