Slettet-YGj9hz Skrevet 9. juli 2011 Del Skrevet 9. juli 2011 Hei, Er det noen andre her som har spist en slik delikatesse før? Altså maurtiss på pinne. Man tar en vanlig pinne fra skogen, spikker den glatt. Deretter stikker du pinnen inn i maurtua, drar den ut, rister den rolig så maurene tisser på den av redsel, deretter rister du mauren av pinnen å nyter den søte smaken. Har noen andre enn meg hatt gleden av denne smaken tidligere? 3 Lenke til kommentar
sebbur Skrevet 9. juli 2011 Del Skrevet 9. juli 2011 Kan ikke si jeg har hatt gleden av det, akkurat. Lenke til kommentar
Slettet-YGj9hz Skrevet 9. juli 2011 Forfatter Del Skrevet 9. juli 2011 Da anbefaler jeg deg en tur til nærmeste skog Lenke til kommentar
Slettet-YGj9hz Skrevet 9. juli 2011 Forfatter Del Skrevet 9. juli 2011 Er'e ingen som har no'n sunne innteresser her el? Lenke til kommentar
Quote Skrevet 9. juli 2011 Del Skrevet 9. juli 2011 Dette har jeg aldri hørt om, men etter å ha googlet det så virker det ihvertfall litt plausibelt.. Lenke til kommentar
Gjest member-101642 Skrevet 15. juli 2011 Del Skrevet 15. juli 2011 (endret) Har hørt at det skal være svært velsmakende, men har aldri prøvd det selv. Det hadde for øvrig aldri falt meg inn å plage maur på denne måten. Endret 15. juli 2011 av member-101642 Lenke til kommentar
frankhaugen Skrevet 18. juli 2011 Del Skrevet 18. juli 2011 Jeg har spist røstede maur, tells det? En bekjent fra Afrika serverte det nå vi spurte om han kunne presantere han for hans mat fr ahjemlandet hans. Jeg ble overasket over hvor smakfult det er, og overaskende mettende, (eller kanskje det var matlysten som vandret vekk på egenhånd)... -frank Lenke til kommentar
Cognomen Skrevet 18. juli 2011 Del Skrevet 18. juli 2011 Tror jeg står fint over, uansett. Lenke til kommentar
c740 Skrevet 18. juli 2011 Del Skrevet 18. juli 2011 Kan huske at jeg prøvde dette når jeg var ganske liten. Jeg mener det smakte litt bittert, men at det faktisk ikke var så ille. Jeg tok i vertfall ingen skade av det, så det er vell bare og prøve:) Lenke til kommentar
frankhaugen Skrevet 19. juli 2011 Del Skrevet 19. juli 2011 Siden alt med få unntak er spiselig er det bare å spise i vei, mye godt uti norsk natur folk ikke er klar over at er spsielig og smaker godt Lenke til kommentar
Hoikka Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Aldri prøvd og kommer mest sannsynlig ikke til å prøve, med mindre jeg er på tur med en som serverer det. Noen sier at det er flere skjulte delikatesser i norsk natur. Noen som vet noe om dette?? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå