D_czipher606 Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Jeg har hatt akkurat samme tankegang som trådstarter. Jeg hadde en BMI på langt over 30 for et par uker siden. Siden jeg begynte på min diett har jeg gått ned 10 kg på 12 dager. Jeg har ikke trent i det hele tatt men lagt om på livstilen min. Slutta med brus og snacks. Spiser lite særlig på kvelden. Bytter ut vanlige måltid med Nutrilett eller Nutrislim shakes eller bars. Spiser 4 ganger om dagen og når jeg har måltid jeg ikke bytter ut passer jeg på å spise lite. Har også en fysisk anstrengende jobb som hjelper tror jeg. Og ikke glem å drikke masse vann om du skal på diett. Rundt 2.5 liter daglig jevnt fordelt utover dagen. For ordens skyld. For å kunne gå ned 10kg på ca 2 uker må man ha et underskudd på nesten 6500 kalorier -hver eneste dag, om det er snakk om fett. Med andre ord nå du sykle Tour De France i 2 uker samtidig som du spiser normalt, skeptisk (Var nok heller mye væske som forsvant fra kroppen, noe som skjer med de fleste på diett som har mye å gå på, hvor de da får for seg at sin diett er mirakelkuren) Kilde: Ueland Hehehehehe!! Jeg stjal den.. copy-paste Lenke til kommentar
tyDi Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 tldr Regn ut energiforbruket ditt. Ligg 500 kcal i underskudd hver dag. Spiller ingen rolle om det er søtsaker eller ikke. Lenke til kommentar
Ueland Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 D_czipher606: nice one tyDI: Indeed, spiser både en pizza i ny og ne og spiser litt søtsaker, men vekta fortsetter rett vei. Men det blir selvsagt i stedet for ekstra vanlig mat de få dagene det gjelder. Nøkkelen er å finne det man klarer å holde på med i lengden. 1 Lenke til kommentar
V?rbris Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 (endret) Dette med fòring av gris i henhold til giftstoffer er helt på trynet. Griser fòres i all hovedsak med kraftfòr tilpasset for gris. Noen grisbønder fòrer også grisen med Myse, daggammelt brød og Wienrbrød, dvs. rester fra bakeri. Myse er animalsk føde, griser kan også fòres med kokt fisk, sild osv. Er også noen som har griser ute, f.eks. Økologiske bruk, der fòres de med noe kraftfòr, eller finner de mat selv og får grønnsaker og rotfrukter. Både Høns/kylling, storfe og sau fòres med Kraftfòr. Høns/kylling fòres nær 100% med kraftfòr, dette gjelder burhøns og slaktekyllinger. Storfe fòres ganske mye med kraftfòr, sau mye mindre, bare litt før lamming, og mere for å øke vekt før slakting. Det å bruke utenlandske nettsider som info er helt vilt angående dette. I USA brukes avføring av slaktekylling til fremstilling av nytt fòr fordi kyllingene nyttiggjør seg bare av 25% av det fòr de spiser. Ellers er bruk av antibiotika mye mere utbredt i andre land enn hva det er i Norge, samme gjelder bruk av steroider ved kjøttproduksjon. Norge har karensdager ved bruk av antibiotika til eggleggende høns og i kjøttproduksjon, det samme gjelder oppdrettsfisk. Så her har du blitt levert feil informasjon. Jøder kan ikke spise Svinekjøtt fordi grisen ikke har spaltede hover og ansees som uren, Jøder kan heller ikke spise skalldyr mener jeg. Har også regler for blanding av matvarer, noen matvarer skal ikke blandes. KOSHERREGLENE Det hebraiske ordet kosher er jødenes betegnelse på noe som er tillatt, først og fremst knyttet til mat. I 5. Mosebok 14,21 står det: «Du skal ikke koke et kje i melken fra dets egen mor.» Dette ble tidlig tolket som et forbud mot å blande kjøtt og melk, noe som har ført til at en del jøder har to sett kjøkkenredskaper i hjemmet sitt. Det er heller ikke alle dyr det er lov å spise. Dyr som er drøvtyggere og har spaltede hover, er tillatt. Det betyr at for eksempel kyr, sau og hjort kan spises, mens svin, hest og kamel er forbudt. Dyr skal slaktes på en bestemt måte: Halspulsåren skjæres over og dyret tømmes for blod i tråd med forbudet mot å spise blod. Kosherreglene omfatter forøvrig også havmat. http://isammeverden.cappelendamm.no/binfil/download.php?did=31551 Svinekjøtt kan ikke spises av muslimer av liknende grunner, samme gjelder blod og visse rovfugl++ Dette på grunnlag av religiøse grunner og ikke "vitenskapelige" eller kvasivitenskapelige grunner. Endret 26. juli 2011 av Vårbris 2 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå