Gå til innhold

Ny bærbar pc til 5-6.000. Studentbruk


Anbefalte innlegg

Ja, da var behovet for ny laptop kommet, da jeg starter med studier etter sommeren.

Kravene mine er vel egentlig: (kan være mer/bedre også da)

God prosessor (hva er best? lest mye bra om intel i3 og i5, men tror i5 er det jeg vil ha)

4gb ram

500gb harddisk

HDMI så jeg kan koble til tv.

Rask og grei å bruke.

 

Bruken min er veldig enkel. Spotify, internet, facebook. Spiller ingen tunge spill, så er ikke noe krav til bra skjermkort osv.

Sett på denne: http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/ASLXRB902110/acer-aspire-15-6-barbar-pc

 

Noen som har andre forslag til bedre pc-er? Gidder ikke kjøpe en halvgrei pc til 4500 hvis jeg får en ganske bra for 6000, regner med å bruke denne pc-en i en del år :)

Endret av spruddel
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

den du ser på lefdal har utdatert prosessor, og elendig oppløsning. finner nok bedre til prisen.

 

er du ikke avhengig av windows hadde faktisk ASUS transformer vert en greil løsning. tegra 2 prosessor, ips skjerm, 16 timers batteri, og lydløs samt tynn og lett gjør det til en maskin en faktisk gidder å dra med seg hver dag. holder lenge til browsing og musikk i allefall.

 

vil du ha en windows maskin, kan du jo se på den

her

god batteritid, fullhd skjerm, rask hdd osv. videre holder asus en langt høyere standar enn acer, som du tittet på på elkjøp.

 

vurder om du faktisk trenger en windows maskin da, den transformer maskinen har mange fordeler, tross svakere maskinvare og annet operativsystem

Lenke til kommentar

Takk for svar, men søren så fort ting blir utdatert da..? Trodde Intel Core i5 var ganske nye greier jeg? Windows er krav, eneste jeg kan ordentlig og har ikke tid til å lære meg masse nye greier. Er egentlig litt viktig at jeg kan få kjøpt pc-en hos Lefdal fordi jeg har levert en pc der noen ganger nå og prøver å heve kjøpet mitt, hvis det går i orden, så får jeg igjen pengene av den og kan handle noe nytt der, tenkte derfor å legge inn et mellomlegg å få en ok pc derifra :) Men alt de har på nett kan de bestille til butikk og får vel stort sett samme prisen i butikk og nett på pc sa de. Så hvilken pc på lefdal er den beste til prisen?

Lenke til kommentar

Hvis du er villig til å gå en 500-lapp opp i pris kan du oppgradere en del. Jeg ville heller gått for http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/SAMNRV520S02/samsung-rv520-15-6-barbar-pc hvis du kun kan kjøpe fra Lefdal.

Hvis du finner ut at du kan kjøpe fra andre butikker er det et hav av bedre muligheter.

 

Edit: Men med den bruken du beskriver, hvorfor trenger du å bruke så mye? Selv de billigste PC-ene kan brukes til Spotify, facebook og surfing.

 

http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/ENTK11BZ410NC/packard-bell-easynote-15-6-barbar-pc-tk11-bz-410n ?

Endret av SpinozaSittSkjegg
Lenke til kommentar

Du har ikke nevnt noe om skjermstørrelse. Hvis du skal bruke den i forelesninger og ta den med på skolen vil jeg tro en 13-14" er det optimale. Elkjøp/Lefdal er eksperter på å selge gamle pc-modeller, men kanskje de får inn denne før skolestart: http://www.acer.no/ac/no/NO/content/model/LX.V4N03.125

Denne modellen har matt skjerm så vidt jeg forstår, noe som er fint hvis du skal bruke den på steder det er sterkt lys.

God batteritid, god prosessor, tynt/lett design og et solid kabinett er egenskaper du burde se etter når du skal velge en pc som skal vare en stund.

Lenke til kommentar

ikke helt det du ser etter kanskje, men jeg har vært i samme situasjon og mitt valg falt på Asus Eee PC 1215B. liten og lett, godt batteri, støysvak og billig. Spilling av krevende spill tar jeg i ferier når eksamen er unnagjort på en stasjonær pc :p

Har også tenkt på asus eee pad transformer men var litt redd for at tastaturet ikke var særlig komfortabelt å skrive i timesvis på dag ut og dag inn..

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Kjøpte nettopp http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=638187 til dama, og etter å ha fått den i hus og stjelt den med meg på tur er den absolutt å anbefale. Jeg har brent gjennom mange laptoper oppover åra, og denne imponerer stort. Bortimot perfekt til studentbruk, tynn, lett, bra batteri og god ytelse. Jeg ble faktisk misunnelig på dama :|

 

Det kan være den er mulig å skaffe billigere et annet sted, jeg har ikke sjekka.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...