Gå til innhold

Et spørsmål om komplett??


Anbefalte innlegg

Når jeg spør om deler eller hvor man kan kjøpe ting dukker alltid komplett opp. Komplett har elendig score i webshopoversikten(4.17). Man kan hevde at det er fordi de selger så mye og har så mange tilbakemeldinger(364) at det slår negarivt ut for dem. Men den med nest flest tilbakemeldinger(227) scorer nesten en hel karakter høyere(5.05). Finnes det da noen rasjonell forklaring på hvorfor det er slik. To momenter som trekker i hver sin retning kjenner jeg allerede, høy pris og godt utvalg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg tror grunnen til at mange handler paa komplett er rett og slett fordi de selv synes den er bra (har god erfaringer osv.). det er i vert fall derfor jeg handler der. jeg bryr meg ikke om noen skriver noe bra eller daarlig om komplett, naar jeg selv har handlet der selv og alt har gaatt bra.

Lenke til kommentar

Komplett har BRA utvalg og GOD oversikt. Mange butikker som ikke har på langt nær så bra oversikt på sidene som komplett har. Kan jo ha noe med at jeg har lært sida såpass bra da..

 

Og om ikke prisen er den beste på e nenkelt ting, er komplet ofte jevnt over billig. Så skal jeg kjøpe komplett pc, ender jeg som regel opp på komplett.

Lenke til kommentar

Demo sekjonen til komplett er rett og slett fantastisk!

- Der får en gjort skikkelige røverkjøp hvis en er rask i avtrekkeren og vet hva man vil ha.

 

Ellers er de raske på levering og rask tilbakemeld på support :yes:

 

Skjønner ikke at folk kan klage på de!?

 

Roger

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...