Gå til innhold

Tidsfordriv "point-and-click" spill?


Anbefalte innlegg

Heisann!

Leter etter et spill jeg kan bruke som tidsfodriv når jeg slacker i sengen med laptopen på fanget. Har spilt mye Football Manager, men er gått lei.

 

Ser etter et spill jeg ikke må følge med på konsekvent, som jeg slipper å "stresse" med. Gjerne et spill der det trengs litt tenking. Forslag?

 

Har egnetlig et ganske åpent perspektiv, men FPS spill blir for stress. Må være et spill jeg kan multitaske med surfing etc.

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.ogame.no/ - norsk

http://www.ogame.us/ når jeg spillet så var det som regel mye bedre å spille på engelsk universene, på grunn av mer folk.

 

Kult spill det (sci-fi), hvor du kan bygger og styrer litt, også tar pause fra spillet, og fått flere ressurerser til å bygge videre neste gang du logger på, går vell lett ut på å bygge en romby, som du skal beskytte og evt bygge egne krigsskip til å erobre andre byer med (lenge siden drev med det selv, men gøy var det).

 

http://www.thecrims.com/

 

Er også et greit spill, Høy pimp, mafia, halik faktor her da, men også et spill hvor du gjerne gjør litt om gangen, logger ut, og dine hasj planter / horer har tjent deg penger til neste gang du logger inn, er jo Runde bassert spill, en runde er 1-2 måneder (husker ikke helt), også blir vinnere fra div land kåret.

Endret av Høybusk
Lenke til kommentar

Takk for svar! :) Ser egentlig etter noe som er litt eventyr-basert om det sier dere no.

 

Har ikke spilt Monkey Island siden 9. klasse, så mulig jeg drar det opp igjen ;-)

 

Anbefalt, og som J-Nome sa har Telltale en del gode, og de er på tilbud for hele pakka på Steam til 10. juli :)

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Machinarium - Spesiell og "håndtegnet" robotverden. Ingen tekst å lese. Jeg synes ikke det var spesielt langt, men det var vanskelig nok innimellom.

 

ss_e8ffbb499a86c0ec08bf3d9b6b56852d2ba129e1.1920x1080.jpg?t=1321576251

 

"Ben There, Dan That" og "Time Gentlemen, please." - Hvis du ikke trenger "høye produksjonsverdier" og kan spille noe som er helt useriøst, kan du også titte på denne serien. Jeg er vel bare halvveis gjennom det første, så litt vanskelig å si noe samlet, men de har fått god omtale. De inneholder referanser til klassiske point-and-click spill, og tuller mye med konvensjonene i sjangeren (gameplayet er gjennomført helt standard p&c). Hvis man er fryktelig konservativ og lett-provosert , kan man sikkert finne noe å ergre seg over.

 

tgp-screen-563x400.png

 

Edit:

Tråden var så gammel, ja..

Endret av Riboflavin'
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...