Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Unormalt med lyst om dagen - når kåthet blir et problem


Anbefalte innlegg

Hei. Så jeg er da ei jente på 24, og er unormalt kåt om dagen. Er i et fast forhold, men grunnet jobbsituasjon ser vi hverandre bare noen timer på kvelden. Uansett så er jeg ikke så lysten når han er i nærheten, mest når jeg er for meg selv. Jeg tar meg selv i å fantasere utrolig mye, og tidligere gjaldt fantasiene mine enten typen og ting vi har gjort sammen eller så tenkte jeg på tidligere erfaringer. Nå derimot er det totalt fremmede, og i går kveld til og med Eric fra True blood. Jeg som aldri har fantasert om kjendiser før. Nå står jeg på jobb, alene, og har mest lyst til å løpe ut på bakrommet og onanere. Det er nesten så det frister å spørre en vilt fremmed mann om å bli med inn og ta meg. Jeg har alltid vært litt mer lysten enn de fleste jenter, men dette er håpløst. Jeg har ikke hatt noen endringer i kosthold, medisiner, vaner eller uvaner, så det skyldes ikke noe sånt. Noen som har noen råd til hvordan jeg skal håndtere dette?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Joda. Hovedproblemet er vel at selv om jeg da onanerer så blir jeg liksom ikke skikkelig tilfredsstilt. Om jeg så kommer 10 ganger, så er jeg like lysten etterpå. Sukk. Sexleketøy har jeg faktisk aldri prøvd, annet enn håndjern o.l. kanskje på tide å investere i noe sånt. Bare syns jeg bor i en mindre by hvor sånne butikker ikke eksisterer.

Lenke til kommentar

Jo, det skjønner jeg. Ikke helt ufruktbar, men legene sier at sjansene er så små for at jeg i det hele tatt kan bli gravid og om jeg blir så er det for risikabelt å bære det fram. En gjeng med tapere kan klandres for det. Uansett, å få barn skal uansett gjøres av riktige grunner, ikke for å dempe sexlyst(eller tviholde på en usikker type som er tilfelle når det gjelder broren min og dama).

 

Edit: toskete auto-spellingsfunksjon på mobilen :-P

Endret av Roamine
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...