Gå til innhold

Sjokolademouse som står selv


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har den siste tiden prøvd flere forskjellige oppskrifter på sjokolademouse, og jeg har avkjølt dem i kjøleskap i opptil ett døgn for og få de stive nok til og stå selv på fat. Det har jeg ikke fått til hittil. Noen som vet hvordan de gjør det på restauranter, der du får servert sjokolademouse som står selv på fatet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gelatin.

 

Oppskriften ligger på jobb nå, og vi bruker gelatinplater, ikke pulver, så jeg er usikker på hvor mange gram en plate tilsvarer.

 

Men, gelatin er trikset, iallefall. Du pisker kremen passe fluffy, varmer opp en liten mengde fløte og blander i gelatinen til det er løst opp. Dette kjøler du ned, og vender inn i kremen. Det setter seg på et par timer i kjøleskap. Pass på at du ikke bruker for mye gelatin, mousse med gelé-konsistens er ikke digg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...