Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

For noen uker siden, fikk jeg kontakt med en gutt. Jeg tenkte bare på det som ufyselig på starte, og ville ikke ha noe med han å gjøre - men etterhvert, ble det til noe litt mer seriøst. Jeg fikk også høre fra andre at han hadde følelser for meg, og jeg fikk stadig spørsmål om kino, om vi skulle finne på noe osv. Jeg følte at det var på vei til å utvikle seg til noe mer enn et vennskap, inntil for noen dager siden..

- Fikk først spørsmål om hva jeg syns om han, og da svarte jeg med at jeg ikke ville uttale meg om det før jeg blir bedre kjent med han. Han svarte at han følte det samme, og for å følge opp det vi snakket om, sa jeg til han at han burde passe på litt hva han sier til andre, for det går rykter om at han har følelser for meg osv. Da fikk jeg til svar at han liker meg (vet ikke om han mente som en venn eller som en kjæreste), men at det ikke er noen følelser i bildet fordi han skal flytte til høsten. Jeg vet ikke om det her ble sagt for å dekke over det, men det virket litt sånn, til tanke på hvordan han har snakket til meg de siste ukene, nettopp fordi han kanskje er redd for hva jeg kommer til å mente om det, eller noe lignende? Etter det her, så har ingenting vært som før, og vi snakker omtrent ikke sammen lengre, og hvis vi først gjør det, virker han bare care til alt.

 

What to do? Skjønte sånn egentlig ikke hvorfor han i første omgang spurte om hva jeg syns om han..

 

Postet av anonym: 337d1c03f24779bb8539126466895e36

 

Postet av anonym: 337d1c03f24779bb8539126466895e36

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tipper han sa det fordi han ikke fikk den reaksjonen han ønsket seg. Det kan bli veldig flaut dersom man går på samme skole å innrømme for noen at man faktisk er forelsket i den personen om det ikke er gjensidig. Derfor liker han deg "plutselig ikke" så godt likevel, noe jeg tror er bare tull.

 

Gjorde det nok for at dere på en måte skal stå likt, noe som høres mer dumt ut enn det gjør nytte av seg. Han bruker at han skal flytte som en unnskyldning fordi du ikke liker han, altså.

Endret av berner12
Lenke til kommentar

Jo, men saken er jo at han først spurte om hva jeg syns om han, jeg svarte med at jeg ikke vil uttale meg om det, før jeg blir bedre kjent med han og da svarte han at han følte det samme. Samtidig la jeg på at han må passe på hva han sier til andre, fordi det går rykter om at han liker/har følelser for meg. Da fikk jeg jo den responsen med at han liker meg, men at det ikke er følelser i bildet. Etter han sa dette, sa jeg igjen at jeg faktisk begynner å få følelser for han, for jeg ville ikke nekte på det. Da ble han helt rar, og etter den dagen, har han ikke snakket til meg eller svart meg - før snakket han til meg omtrent hele tiden.

 

Postet av anonym: 337d1c03f24779bb8539126466895e36

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Eg føler du bare prøver og få bekreftet det du alerede veit her.

Han liker deg, du liker ikkje han, men du får ikkje han til og seie det rett ut?

 

Gjør alt heilt klart for han, sei akkurat ka du meiner og kordan du vil ha det, så slepper du og dra det her ut i evigheter for han.

Motsatt, henne begynner og få føleser for han. også hadde han sagt til flere folk at han kanskje likte henne, og når henne da konfronterer han med om han liker hun, blir han helt rar og slutter å snakke med henne. Mest sannsynlig så liker han deg, eller så kan det være at han er sjenert og ikke tør og innrømme det. så han stopper all kontakt og håper han glemmer deg...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...