Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Menns dovaner. Sitt og piss!


Tå.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det med at urin kan komme mellom doskåla og toalettet har ikke alltid så mye med penisstørrelsen å gjøre. Det er særdeles varierende konstruksjon på et toalett, og jeg lurer på om designerene noen ganger hopper over produkttestingen.

 

Mitt toalett for eksempel har en nokså flat profil foran i toalettet, det skrår ikke nedover, så om jeg sitter under urineringsprosessen så spruter det opp når jeg pisser rett ned på den flate overflaten, det er ikke nødvendigvis penis sin skyld.

 

Uansett, jeg foretrekker ofte å sitte. Alltid trodd jeg var Robin Hood når det gjelder aim på urinering, men det er ikke løsningen alene. Urinerte stående når jeg var barbent en gang, trodde jeg gjorde det etter alle kunstens regler, men likevel sprutet det opp over doen på føttene mine.

Endret av Hyd
Lenke til kommentar

Etter hvor mye jeg hører damer klage over menns dovaner og selv sett tilstanden på herretoaletter rundt omkring så åpenbart...

 

Det handler vel mer om at folk er (a) fulle, (b) gir faen, evt en kombinasjon. Så lenge du selv vet at du treffer trenger vel du ikke å sette deg ned fordi alle andre bommer?

Lenke til kommentar

Eg både sitter og står, dog ikke samtidig. Er eg på offentlige toaletter står eg alltid. Eg bæsjer heller ikke på offentlige toalett, først og fremst fordi man da må sette seg.

 

Hjemme hos venner, familie, bekjente osv så vurderes vaskerutinene noe før eg bestemmer meg. Hos noen kamerater så ser toalettet ut som det var i en kamp mellom liv og død, og tapte. Hos andre lukter det som ei blomstereng. Eg står på førstnevnte, gjerne med litt avstand, fremoverlent, påpasselig med å berøre minst mulig, mens eg sitter på sistnevnte.

 

Hjemme sitter eg stort sett, men om det er lenge siden eg sto mens eg pisset stående så står eg, nettopp for å få tømt blæra skikkelig.

 

Når det gjelder dråper, tørking osv så gjelder den gamle regla fortsatt: Uansett hvor mye man rister og slår, den siste dråpen i buksa går.

 

Eg tørker snoppen alltid når eg er ferdig, dersom det er papir tilgjengelig. Erfaringsmessig så vil det uansett alltid havne en dråpe i bokseren. Mulig det er bare meg, men slik er eg utformet. Allikevel så tørker eg etter beste evne.

 

Når det gjelder bæsjing så nevnte eg at eg ikke bæsjer på offentlige toaletter. Dette er og fordi at eg alltid dusjer rompa etter å ha lagt kabler. Her ligger den virkelige hygienen mener eg. Uansett hvor mye man tørker vil man alltid ha noe bæsj i rompa. Eg mener, papir kan ikke trylle. Eller er det kanskje bare eg som har så mye hår?

 

Shake it once, thats fine.

Shake it twice, thats okay.

Shake it three times, you're playing with yourself again.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gudene må vite om dette er riktig kategori, men jeg poster det nå her anyways.

 

Tema er menns dovaner. Da spesielt når det kommer til urinering. Gå til et hvilket som helst offentlig toalett(eller privat for den saks skyld) og det er ikke uvanlig at urin har havnet både her og der. Skal ærlig talt ikke være nødvendig å vasse i urin fordi man ønsker å bruke et offentlig toalett.

 

Løsningen er ganske enkel. Flere menn burde begynne å sitte når de skal urinere. Da er det teknisk sett umulig å bomme.

 

Og hva i alle dager er cluet med urinaler? Noe av det mer uhygieniske som finnes. Hva gjør man når man er ferdig, jo man drar opp bukse og vasker kanskje hendene. Tørker du hendene etter at du har vasket dem? Hvorfor i alle dager tørker du ikke kuken? Urin forsvinner ikke av seg selv, og hvorfor man frivillig ønsker å ha noen små dråper urin på boxeren er for meg et mysterium. Kanskje urinaler er en grei ting, men de tilbyr ingen form for penistørk.

 

Og ja, dette er seriøst.

 

Hilsen germofob som ikke finner anonynmfunksjonen.

 

Du er selve definisjonen på hvorfor samfunnet var bedre på 50-tallet. Kom deg tilbake til kjøkkenet, kvinne.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Når det gjelder bæsjing så nevnte eg at eg ikke bæsjer på offentlige toaletter. Dette er og fordi at eg alltid dusjer rompa etter å ha lagt kabler. Her ligger den virkelige hygienen mener eg. Uansett hvor mye man tørker vil man alltid ha noe bæsj i rompa. Eg mener, papir kan ikke trylle. Eller er det kanskje bare eg som har så mye hår?

Et helt vanlig hjelpemiddel er jo bidé, (som sikkert svært mange her i tråden ikke en gang har hørt om), men dette er av en eller grunn ikke særlig vanlig i Nord-Europa. Man kan jo også tenke seg hvor ren man ville blitt på hendene dersom man kun brukte et tørt papir til å rense seg med, slik man gjør bak. Men med årene så har det jo blitt mer og mer vanlig med svært frekvent dusjing, så å være helt ren i rassen er ikke så kritisk lenger. Var vel verre i gamle dager da man ikke engang dusjet hver dag.

Lenke til kommentar

Folk er altfor redde for litt bakterier. Ingen nødvendighet å være steril hele tiden, jeg hopper ofte over en dag med dusjing uten å bry meg nevneverdig. Så og si aldri syk, så går tydeligvis helt fint.

Er vel neppe noen som blir syke av å droppe dusjing i flere dager, men det er ikke spesielt hyggelig for de andre som skal omgås den som dropper sin personlige hygiene. En person med sviktende hygiene klarer raskt å lage et dårlig miljø der han måtte befinne seg.

Lenke til kommentar

La hos være, vi er bare menn! Jeg pisser som jeg selv vil, og det inkluderer å pisse ned offentlig toaletter. Er ikke det litt av sjarmen med herretoaletter? :tease:

Er vel heller motsatt, nå har ikke jeg vært på så veldig mange dametoaletter, men det må være veldig koselig der inne hvis vi kan bruke den lange køen utenfor som måleenhet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...