Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg er bedre enn dama mi i alt. Skal jeg la hun vinne?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Uhyre overlegent-ish problem. Men det er rett og slett slik at jeg er bedre enn dama mi i alt av spill eller leker som man kan vinne i.

Skal jeg la hun vinne? Er det rett av meg å gjøre det? Det er (på en måte) ikke gøy å vinne i alt...

 

Postet av anonym: 463fbf7323b4e80bfb59cd5723822595

 

la henne vinne men for (insert god here) skyld ikke si til henne at du lot hun vinne vist hun spør/gnager

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei!

 

Uhyre overlegent-ish problem. Men det er rett og slett slik at jeg er bedre enn dama mi i alt av spill eller leker som man kan vinne i.

Skal jeg la hun vinne? Er det rett av meg å gjøre det? Det er (på en måte) ikke gøy å vinne i alt...

 

Postet av anonym: 463fbf7323b4e80bfb59cd5723822595

 

Du er mann, klart du er bedre enn hu...

 

 

 

Men til saken: Har du diskutert dette med hun?

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Heh, kom på en fin historie fra et tidligere forhold. Dama hadde et spill hun var helt oppslukt i, spilte det visstnok en del. Tror det var noe som hette Liero. Jeg kom på besøk til hun, og hun utfordret meg. Hadde aldri hørt om spillet, og dermed aldri prøvd det. Hun lot meg småprøve litt først før vi begynte å spille. Jammen ble hun sur da jeg såvidt klarte å vinne :p

 

Men fra spøk til alvor:

 

Tror det kan være litt sunt å la hun få "sjansen" til å vinne noen ganger også. Da kan enkle, morsomme brettspill være noe for dere. Diamanten er morsomt! :) Slike brettspill spiller litt mer på flaks enn dyktighet.

Endret av Quote
Lenke til kommentar

Jeg er i samme situasjon. Jeg slår henne i 9 av 10 aktiviteter, spill, sport, quiz eller hva det skal være.

 

Jeg har aldri latt henne vinne, det ville være kjipt mot henne synes jeg, tror de seirene hun får da smaker bedre.

Jeg har selv tapt så mye oppigjennom årene (spilte på et dårlig fotballag) at jeg kjenner viktigheten av å være en god vinner/god taper og vil si at både hun og jeg er dette.

 

Det jeg har merket er at jeg blir mer stresset når vi spiller, for det er nå slik at det forventes at jeg vinner og når man er så vant til å vinne blir tapene mye mer nedtur. (Hun er kanskje en litt dårligere vinner enn meg, men det er greit, hun må få lov å gni det litt inn når hun vinner).

 

Hun slår meg (som oftest) i singstar og når vi skal prøve å kjenne igjen hvor vi har sett skuespillere før.

 

Mitt råd ville derfor være å finne ting hun slår deg i, evt dere er jevngode i, fremfor å la henne vinne på feil grunnlag i ting du er bedre i.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Med mindre du er en god skuespiller kommer hun til å merke at du lar henne vinne. Dette kan i det lange løp føre til dårligere stemning enn om du vinner hele tida, så utvis forsiktighet. Jeg vil heller anbefale at du prøver å hjelpe henne med å bli bedre, hvis hun er keen på å bli bedre da. Ellers vil du bare virke belærende, og det fører aldri noe godt med seg. Er hun dårlig i fotball mens du er dritgod, vis henne teknikker, lær henne reglene, se fotball sammen mens du analyserer kampen for henne, osv. Får dere tilbragt litt kvalitetstid sammen og.

Lenke til kommentar

du må finne spill hvor tilfeldigheter avgjør, eller iallefall spiller stor rolle.

For eksempel Scene It! på xbox360.

Simpelt quiz spill som handler om film (mulig der er andre utgaver også?) hvor du får poeng etter hvert riktige svar. Men det som gjør det "spennende" er at etter hver runde deles det ut poeng for andre ting også. Ting som tregeste svar, færrest riktige, ingen riktige osv.. Det gjør at plutselig får dere en haug med bonuspoeng, som fort kan jevne ut scoren.

I tillegg er det NØDT til å være kategorier/filmer hvor du ikke kan alle svarene.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke at hun orker å konkurrere i det hele tatt jeg. Broren min er bedre enn meg i det meste av spill, og det suger virkelig moroa ut av ting :p Virker som hun er en mye bedre taper enn meg i hvert fall.

 

Men jeg synes ikke at du skal la henne vinne, siden det lett kan bli ydmykende. Støtter tips om spill som baserer seg på tilfeldigheter.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...