Gå til innhold

Bleking av tenner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil gjerne få hvitere tenner uten å bruke masse penger og dra til tannlegen. Noen som kan anbefalle noe bra som er enkelt, og kan gjøres hjemme?

Synes du det er verdt risikoen ved å gjøre det selv? Du har tross alt kun ett sett tenner, og de skal du også ha en stund. Gå til tannlegen og få det gjort der, så får du det beste resultatet du kan få og en trygghet om at blir gjort på en forsvarlig måte. Ja, det koster, men det kan koste enda mer å bruke et produkt som ikke tilpasset tennene dine på feil måte og skade tenner og/eller tannkjøtt, noe en bekjent erfarte. Tennene og tannkjøttet ditt er ikke noe å leke med. Bleking er ikke noe du burde gjøre selv, noe en tannlege vil kunne gi deg flere grunner for.

Edit: Det du kan gjøre er å spørre om tannpleieren/tannlegen kan tenke seg å slipe/pusse tennene dine neste gang du har tannlegetime. Det har en viss effekt, og jeg spurte alltid om det da jeg gikk til skoletannlegen ettersom røykingen misfarvet tennene mine.

Endret av lokeland
  • Liker 1
Lenke til kommentar

jeg kan bekrefte det du sier der lokeland ;)

 

Jeg har mista alle fortenna mine og har bro fra hoggtann til hoggtann, og da måtte jeg trekke 5 tenner på sidene i tillegg, lå i narkose 4 ganger på 4 timer før jeg ble ferdig og den operasjonen kosta nav 90 000 (jeg får full støtte pga jeg har tannkjøttsykdom og samtidig ikke har råd til slike summer)

 

hadde jeg visst at jeg kom til å miste halve kjeften innen jeg var 25 år gammel så kan jeg love dere at jeg hadde vært en god del mer forsiktig med godteri og tannpussing og stell ;)

 

noe så vondt og upraktiskt i etterkant har dere virkelig ikke lyst til å erfare, det kan jeg bare love dere ;)

 

ikke gjør noe som risikerer å ødelegge tannkjøtt eller tenner, da ødelegger du kun for deg selv resten av livet

Lenke til kommentar

Er også ute etter å få bleka tenna mine. Har misfargede tenner, noe jeg har hatt i noen år pga. at jeg ikke har vært flink nok å pusse tennene. Som det blir sagt her, kan du gå til tannlegen å få slipt/polert tennene, men om du har dårlig emalje, anbefales ikke det.

 

Å få bleka tennene hos en tannlege koster som regel flere tusen kroner, så da er det ikke like aktuelt for min del.

 

Her er et tips:

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...