Gå til innhold

COD MW3 får månedlig betaling


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stiller meg skeptisk da betal-versjon har blitt prøvd før. Hvis det betyr at de som betaler for spillet får en fordel mot de som ikke betaler, i form av kammo, våpen, perks osv, så blir det feil.

 

Men det er mulig at det er den rettingen spill-industrien må ta..

Lenke til kommentar

Treyarch har ingenting med dette å gjøre.

Robert Bowling har gang på gang avkreftet at det vil koste å spille online.

Tjeneste skal visstnok være "utenfor" hele spillet. Full info om tjeneste slippes imorgen.

 

@BrendanHawthorn Luckily that's not what the Elite service is. You can still experience MP and access DLC like always.

 

@fourzerotwo Will players paying for this fee have an advantage over non paying players? Gameplay wise.

@Vivek_13 No, not gameplay wise. Full details hit in the morning

 

Håper alle skygger unna tjeneste og Acti finner ut at dette var en dårlig ide.

Lenke til kommentar

jeg har veldig lyst til å betale for et CoD spill, siden de følger opp spillet så godt etter launch med patcher og kjempe bra map packs, oh yea!

 

 

btw, noen andre som stussa litt over denne setningen i artikkelen linket i første post: "Call of Duty: Modern Warfare 3," and future installments of the hyper-realistic combat-simulation game.

Endret av BulletFeed
Lenke til kommentar

Seriøst? Er det ingen som leser tråden?

Man må IKKE betale for å spille online.

De som betaler for "elite" tjenesten får IKKE gameplaymessige fordeler.

Velger du å ikke betale for tjenesten blir det business as usual som de foregående spillene i serien.

 

Er spent på hva de har tenkt å ha i denne elitepakken som skal gjøre den verd det.

Lenke til kommentar

Og når turneringer skal holdes så har man spillere med Elite pakken og mange uten. Skaper fint og delt miljø som ikke egner seg til noe.

Ekstra kart burde aldri være betalbare, fleste utviklere som Epic games slipper map packs gratis og det er helt NYE kart. Sånn som Dice og Battlefield 3, Back to Karkand. Der må du faktisk betale for et kart du allerede har betalt for i Battlefield 2 . Ubegripelig.

Lenke til kommentar

Stiller meg skeptisk da betal-versjon har blitt prøvd før. Hvis det betyr at de som betaler for spillet får en fordel mot de som ikke betaler, i form av kammo, våpen, perks osv, så blir det feil.

 

Men det er mulig at det er den rettingen spill-industrien må ta..

 

Fra spill.no:

 

Det er avisen Wall Street Journal som har fått innsikt i Activisions planer. Ifølge avisen kommer Activision til å lansere Call of Duty Elite som en tilleggstjeneste til Call of Duty-spill. Call of Duty: Modern Warfare 3 vil være det første spillet som støtter Elite-tjenesten. Ifølge Wall Street Journal vil spillere måtte betale en fast månedsavgift for Elite-medlemskap. Ved å være Elite-medlem vil man få tilgang til ekstra innhold som ikke følger med spillplata, deriblant nye nedlastbare kart, og Elite-medlemsskapet vil bli kompatibelt med alle fremtidige Call of Duty-spill.

 

Det vil fortsatt være gratis å spille Call of Duty: Modern Warfare 3 online, Elite-tjenesten er ment å være et ekstratilbud til de mer seriøse spillerne. Blant annet vil man få analyseverktøy og utvidete sosiale nettverksfunksjoner via Elite-medlemskapet sitt.

 

Altså, jeg vil ikke tro noen vil få en fordel her. Dette vil nok være en tjeneste som gir deg mye mer "stæsj", men ingenting som påvirker gameplay. Dette ville helt klart vært et utrolig dumt trekk fra Activisions side.

 

Forøvrig tror jeg MW3 vil selge heidundrandes godt og at det fortsatt vil være veldig mange som spiller. Uten å være noe spesielt COD-fanboy, må jeg si at jeg ser en god del overreaksjoner på forums osv. (Overreaksjoner, går an det?)

Endret av Rambolav
Lenke til kommentar

Indeed. Jeg er ikke så glad i stattracking at jeg orker betale for det. Morsomt å vite at jeg skjøt flest folk i balla i Black Ops, men jeg klarer meg fint uten den infoen om de skal ha penger for det. Det jeg så på traileren var iværtfall ikke nok til at jeg orker betale for tjenesten.

 

Det eneste som kan bli spennende var konkurranse delen med premier. Det vil muligens funke for activision. Folk er villig til å betale om de kan vinne noe. Det må da ikke være kun klankamper, men også ting du kan prestere på egenhånd, både i SP og MP. Det være seg klare en eller annen bane på så så lang tid, uten å bli truffet en eneste gang, uten å bruke mer enn å mye ammo osv. Kanskje en form for top 5 plays of the week med premiering.

Lenke til kommentar

Jeg tror de fleste har nok med xbox live, og tror ikke de fleste ser det verdt å betale. Tåpelig dersom det blir lagt inn overpowered saker, noe som ødelegger opplevelsen for andre.

 

Det blir garrantert lagdt inn mye overpowered, slik at drittunger kan bruke pappas kort for å bli flink.

 

Spillbransjen tjener littformye på drittunger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...