Gå til innhold

bakke til å sette fartsrekord i?


Anbefalte innlegg

hei, er ny på rææser, og syntes jo fart er morsomt, og prøver å sette fartsrekorder, har klart å komme opp i 82,3 kmt, men vil kjøre raskere, er det noen som vet om noen steder hvor det er lange, og "dype" bakker, eller andre steder, som kan passe seg for noe sånt? et sted i nærheten av "lier-drammen-asker-sandvika-høvik-oslo"

 

noen ting man burde gjøre for å forbrede sykkelen? kjører 105 psi dekk, og 1,5 l vann på sykkel, burde jeg ha vannflasker?

 

hva er din personelige fartsrekort, og hvor ble den satt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Matsemann har et godt poeng, det går busser og tog fra Oslo. Men er litt risky da, det er masse trafikk og trailere som suser ned. Et alternativ kan være og gå av i Ål, og sykle opp til den øverste delen av bygda og stupe nedover. Lang, veldig bratt bakke med liten trafikk, den eneste grensen for hvor fort du kan gå er hvor mye du tør å ta i.

Lenke til kommentar

faren min er politi, og han sier at man ikke får bot, men man får kraftig tilsnakk, og hvis farer har oppstått, kansje en anmeldelse :)

Flere bilførere som har fått «kraftig tilsnakk» av å kjøre fort med bil, så det at faren din sier noe betyr ikke at det er det som er «regelen». Kjører du for fort på sykkel bryter du loven, da en sykkel regnes som kjøretøy. Ergo skal du egentlig få bot.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Her er det ikke mye mer å si en det som alt er sagt.

 

Du får bot hvis du sykler over fartsgrensen, akkurat som en bil. For du er et kjøretøy.

Du har ikke kontroll på denne sykkelen, og ved bar en liten stein så ligger du død i en grøftekant.

Og du er helt ny på racer, du har overhodet ikke noen kontroll over den sykkelen da antar jeg. Det tar mange mange mange timer på sykkelsete før du har en ordentlig god kontroll og faktisk vet hvordan disse syklene er og fungerer.

 

Dagen du velter og noen må plukke den livløsekroppen din ut i fra underisden av en trailer. Da ser vi vell her en artikkel om det i en avis så kan andre se og lære av feilene.

 

Kanskje bare slutte med en gang?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...