Gå til innhold

14/21 rotasjon


Anbefalte innlegg

hvordan er det å jobbe 14/21 rotasjon? sansynlig blir fra kl 7-19. blir man ikke sliten av å jobbe så intensivt over så kort tid? men man får jo mye fri etter de 14 dagene. det blir jo da å bo i brakker antar jeg. noe av det verste er jo at jeg vet ca hva jobben blir da jeg har funnet en jobb annonse på nettet som beskriver en jobb som er på samme stedet jeg skal jobbe. det står b.a. at det skal fjernes 30 000m med skadet kabel. eneste grunnet jeg ser da er brannskadd. hva annet kan foråsakke en sånn stor skade? det stod og ca 2500 enheter skal behandles, installasjon av 130 000m kabel, testing og oppstart av utstyr og oppstart av IAS systemet. har mine tanker om hva denne jobben blir. jeg skal no kreve smusstillegg for brannskadet kabel. det blir minst 7,4% av ordinær lønn det. man får jo godt betalt med alle tilleggene som kost og losji, reise, skift, smuss, ev. høyde osv. jeg vet at det ble brann i minst en av sokklene på riggen så kanskje det blir høydetillegg.

 

hvordan er det med ferie inneblandt rotasjoner. kan arbeidsgiver pålegge at jeg tar ut ferie da jeg har jobbet 14 dager og tar fri de 21 dagene, kan de da si at jeg skal ta ut ferie da jeg alderede har fri i 21 dager?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg jobber 14-21, offshore og det passer meg egentlig helt ypperlig. Scarabeo 8 du skal søke på?

 

I forbindelse med ferie har vi det iallefall slik at vi har en periode i løpet av et år det vi kan låse ferien vår med 4 uker. Slik at vi får en uke ekstra i en forhåndsbestemt friperiode.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...