Nedward Skrevet 24. mai 2011 Del Skrevet 24. mai 2011 (endret) Egg og sukker. Visp til det ser greit ut. Altså du stopper før det har blitt til en slags skummete masse. Med på kjøpet risikerer du sykdommer fra rått egg. Dog skal norske egg være ganske sykdomsfrie i utgangspunktet, men ingen garanti er gitt. trollface.gif? Endret 24. mai 2011 av Dj_eLmO Lenke til kommentar
vidarkri Skrevet 24. mai 2011 Del Skrevet 24. mai 2011 Den kan jeg ikke, men jeg kan gi deg oppskriften på tevann hvis du betaler godt. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 25. mai 2011 Del Skrevet 25. mai 2011 Egg og sukker. Visp til det ser greit ut. Altså du stopper før det har blitt til en slags skummete masse. Med på kjøpet risikerer du sykdommer fra rått egg. Dog skal norske egg være ganske sykdomsfrie i utgangspunktet, men ingen garanti er gitt. trollface.gif? Rimelig sikker på at du kan bytte ut "ganske sykdomsfrie" med "helt sykdomsfrie".. Lenke til kommentar
PerB Skrevet 25. mai 2011 Del Skrevet 25. mai 2011 Norske eggimportører har periodevis merket importerte egg som norskproduserte. I tillegg selges importerte egg som importerte. dermed inegn 100% garanti. Lenke til kommentar
Nedward Skrevet 25. mai 2011 Del Skrevet 25. mai 2011 Uansett hvilket land eggene kommer i fra så er det INGEN garanti for at det er ikke er sykdom i dem. Svikt kan skje, og man kan ende opp med salmonella eller noe verre. Når det er sagt så er sjansen for at det skjer i Norge lavere enn enkelte andre land, men den er der. Bare se tilbake på e. coli saken for noen år siden. Lenke til kommentar
Gavekort Skrevet 25. mai 2011 Del Skrevet 25. mai 2011 Egg er nok noe av det tryggere du kan spise rått. Det er alltid en risiko for sykdom, men den er lav. Health Risks According to Dr. Jonny Bowden, Ph.D., and clinical nutrition specialist, the chances that you will eat an egg contaminated with salmonella is very unlikely. Bowden claims that he eats raw eggs on a regular basis and the health risks are greatly overstated. A 2002 study in "Risk Analysis" by the US Department of Agriculture confirms this, reporting that only .03 percent of about 69 billion eggs produced annually are contaminated with salmonella. Bowden claims that the chance of getting salmonella food poisoning from organic eggs or eggs from cage-free chickens is basically impossible. Only sick birds produce contaminated eggs. Read more: http://www.livestrong.com/article/440412-will-eating-raw-eggs-make-you-sick/#ixzz1NNDQfHxb Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå