Gå til innhold

(SPOILERTRÅD) Game of Thrones - For oss som har lest bøkene || IKKE bruk sitering av brukere utenfor tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det med Bran skjer kun i TV serien... ikke i bøkene. Men skaper ekstra dramatikk. Bare positivt spør du meg. Det har ikke ødelagt noe for storyen til Bran så langt.

 

En annen forandring er at Jon nå vet at både Rickon og Bran er i live. I bøkene klarte Sam å holde kjeft om det. Det har faktisk større betydning for storyen fremover. Bl.a. vil han aldri seriøst kunne vurdere et fremtidig tilbud fra Stannis om å bli Lord of Winterfell

Endret av Achylles
Lenke til kommentar

Bran kommer seg videre, men hvordan? Tviler sterkt på at Jon Snow faktisk vil møte Bran, da vil han iallefall ikke la han gå. Siden Bran kommer seg videre nordover, må noen gjøre at Bran kommer seg unna Crasters Keep, enten før eller etter Jon Snow ankommer.

 

Enten angriper wildlings slik at det blir kaos og de stikker av (tvilsomt), eller så kommer Coldhands og viser TV-seerne hvor badass han er!!!! :D

Endret av Gjest
Lenke til kommentar

Fin episode. Synes de gjorde Lockes død noe enkelt, men samtidig kult å se styrken til Hodor. Hendelsene ved Craster's keep utspant seg som forventet, og kanskje noe enkelt. Lena Heady gjør en god figur som Cercei, her får hun viste sine manipulative sider. Brienne og Pod ser ut til å bli en god kombo, og Arya og the Hound fortsetter sin seiersmarsj. Hendelsene i the vale er gode, og man ser Lysas personlighet. Og husker jeg ikke feil, hoppet de ikke over Sansas periode på hjemstedet til Littlefinger? De gjorde det i hvert fall veldig klart hvem som stod bak Jon Arryns død. Alt i alt nok en solid episode

Lenke til kommentar

Jeg tenkte det hadde vært litt teit å hatt Locke varende rundt for lenge rundt Jon Snow. Dessuten litt ekstra kult å tenke på at Jon Snow ikke viste at han ble forsøkt drept av Boltons, selv om han sikkert ser seg noe ekstra for på grunn av det. Men igjen, kanskje Jon knows nothing?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Littlefinger og Sansa hoppa nok over the Fingers ja. Det hadde vært kjekt å få se hvordan det er der, men jeg skjønner at det ikke er vits å bruke for mye tid og penger på. Ellers var det veldig åpenlyst med Lysa,..synes skikkelig synd på Sansa som blir dårlig behandlet, igjen!

Lenke til kommentar

Mye karakterutvikling i denne episoden. Jeg tror også Brienne og Pod kan bli veldig bra fremover:)

 

Ser folket i den andre tråden begynner å klage over svakeste sesong hittil. Må man ha lest bøkene for å verdsette denne sesongen fullt ut kanskje? Jeg koser meg i hvert fall. Ser hvordan ting bygger seg opp mot slutten av sesongen. Men det er jo klart at vi vet om mange betydningsfulle hendelser som mest sannsynlig vil komme fremover, Som: Viper+Mountain, LC Snow, Angrep på muren, Tyrion+Tywin (og Shae?), Lysa+Moondoor mm.

 

I neste episode tenker jeg vi får starten på rettssaken til Tyrion. Blir sikkert bra det og. Håper de har fått til dolkestøtet fra Shae på en bra måte. Jeg veit dama (Som ikke har lest bøkene) vil bli sjokka over det i hvert fall. Hun gikk og håpa på Shae+Tyrion i det lengste :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...