Gå til innhold

(SPOILERTRÅD) Game of Thrones - For oss som har lest bøkene || IKKE bruk sitering av brukere utenfor tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nja, de liker kanskje ikke robb, men vennene mine som ikke har lest boken sitter og gleder seg til Robb endelig skal begynne å

Sparke lannister-rumpe. De tror casterly rock vil bli tatt av Robb, noe som gjør at Highgarden tar over King's landing (siden lady oleanna og myrcella gjør rent bord for tiden) når tywin++ drar tilbake til the rock for å kjempe mot robb.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

De burde ha spandert et aldri så lite blått flippskjegg, eller en blå flette eller noe.

 

Litt overrasket over at Mero mistet hodet allerede nå, men han var ikke særlig viktig uansett. Og Sam the Slayer løp fra dolken, ikke så smart :D

 

Ellers bra episode, men som vanlig alt for kort, særlig badescenen :p

Endret av FBEN
Lenke til kommentar

Håper vi får se Balon også dø denne sesongen, eller starten av neste. Jeg hadde håpet at serien ville ha tydeliggjort det at Stannis sa navnene til Joff, Robb og Balon som alle døde kort tid etter i bøkene.

 

Virker også som castingen har startet søket i hvem som skal spille resten av Greyjoy slekta. Euron spesielt søker de folk til nå, og resten av familien kommer nok etterhvert.

Lenke til kommentar

Det drar seg til nå. Likte absolutt siste episoden også. Ser de har utelatt det blå håret til Daario ja. Var vel kanskje ikke så viktig for historien heller det, eller? Mero er jo viktig på et vis, men i og med at han uansett dør senere i bøkene så kunne de jo ta denne snarveien.

 

En ting med hele Second sons seansen som irriterte meg litt var den vintønna. Mero er slesk og ekkel og så blir han belønnet med en tønne vin? WTF??! I boka fikk vi en forklaring på hvorfor hun gav bort vinen i og med at hun ønsket at leiesoldatene skulle drikke seg dritings like før hun gikk til angrep, men her gir hun bort vin til Second sons, og får kommando over dem ved Daarios hjelp, slik at hele poenget med å gi bort vinen forsvinner og hun isteden bare virker dumsnill. Jeg håper sånn halvveis på at deler av Second sons gjør opprør mot Daario slik at vintønna får en hensikt :)

Lenke til kommentar

Likte Daario, selv med utseendemessig feil. Det var noe som skurret dog angående Second Sons, måtte sjekke opp dette og fant ut at de har fusjonert Second Sons og Stormcrows. Jaja, sånn er det. De har vært flinke til å bygge opp til det som skal skje de siste episodene nå (og i neste sesong). Det kommer jo til å ta av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...