Gå til innhold

(SPOILERTRÅD) Game of Thrones - For oss som har lest bøkene || IKKE bruk sitering av brukere utenfor tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mm nei, har nok ikke det. Grunnen til at jeg sier det jeg sier er fordi jeg i det siste har satt meg ned med en rekke show som har fått ekstremt mye skryt, men likevel får jeg oppkast i munnen av hvor dårlig de er. The Walking Dead anyone?

 

Får vel sjekke ut de litt eldre seriene når jeg har mer tid :p

Endret av Error
Lenke til kommentar

Edit: Robb med null problemer å ta over nord..? Bolton+Frey har vel større hær enn Robb har, og Ironborn har fått blod på tann de også. For ikke å snakke om Tywin som er keen på å tafse på ulvekjøtt. Robb hadde blitt knust mellom de tre fiendene. Hadde vel klart å ta Winterfell (noe som er verdiløst etter brannen), men ville neppe klart å holde det.

 

Nei men Robb tror jo at han har Bolton på sin side. (I TV-serien så langt er det ingen grunn til å tro noe annet) Forresten tror jeg nok egentlig at Winterfell + Riverrun med sine bannermenn er sterkere enn TheDreadfort+TheTwins med sine. Men det at Robb stadig mister allierte som f.eks. Karstarks kompliserer jo bildet litt.

 

I bøkene hadde Robb en plan for å komme fordi Moat Cailin, den planen involverte å få hjelp av Howland Reed og hans menn til å frakte hæren via myrene istedenfor å gå rett forbi MC som holdes av Greyjoy, for så å angripe borgen nordfra med hele sin styrke. Han kom riktignok aldri så langt fordi RW stoppet ham, på samme måte som RW kommer til å stoppe hans planer om å ta Casterly Rock nå i sesong 3 av TV-serien. Det funker det, selv om jeg ikke helt skjønner hvorfor de gjorde den endringen, Vi er jo i ferd med å "glemme" Asha/Yara nå siden det er så lenge siden vi har sett henne, En plan om å ta borgen hennes fra Nordsiden ville kunne frisket opp minnet litt,

Endret av Achylles
Lenke til kommentar

Synopsis for de to siste episodene i S3 er ute.

 

Episode 3.09 – The Rains of Castamere

Robb presents himself to Walder Frey, and Edmure meets his bride. Jon faces his harshest test yet. Bran discovers a new gift. Daario and Jorah debate how to take Yunkai. House Frey joins with House Tully. (Written by David Benioff & D. B. Weiss; directed by David Nutter.)

 

 

Episode 3.10 – Mhysa

Joffrey challenges Tywin. Bran tells a ghost story. In Dragonstone, mercy comes from strange quarters. Dany waits to see if she is a conqueror or a liberator. (Written by David Benioff & D. B. Weiss; directed by David Nutter.)

 

Mhysa er vel oversatt fra valyrian til mother, så leser at det er mange som spekulerer i om det er Lady Stoneheart som avsløres.

Lenke til kommentar

Alltid noen som har lest bøkene som forklarer alt de i den andre tråden ikke henger med på :roll:

 

Den lille fuckings ubrukelige hora, Ros, er død. Endelig. Og skutt i biter av fantastiske Joffrey! For en skuespiller, hadde aldri i verden trodd jeg skulle elske å hate den karakteren så mye som jeg gjør :D

Lenke til kommentar

En annen form for fan service? :)

 

Må faktisk få utløp for litt frustrasjon her :p Altså, Littlefinger, en av de smarteste og slueste karakterene i hele serien, forteller alle sine hemmeligheter til to horer han NETTOPP har møtt. Hva faen? Så, to sesonger senere finner han ut at Varys, kjent som "The Spider", en mann(ish) han vet UTMERKET godt at har "små fugler" over-fuckings-alt, har en av disse horene som sin hore-spion. Så dreper Littlefinger hora. Plot-over. Det er vanskelig å få Sansa til å virke som en godtroende idiot, når den smarteste og mest innsiktsfulle karakteren i hele serien er en komplett kronidiot, som er mer godtroende enn en treåring. Og dette med to horer han har snakket med i tyve sekunder.

 

Kunne hun ikke bare vært naken og pult en hel masse, for å tilfredsstille alle uten tilgang til mus eller youporn? Skulle tro manusforfatterne lot en tretten år gammel gutt styre showet. :wee:

#Rant over#

 

Anyways, jeg digget episoden. Det var noe med tempoet som endelig satt denne sesongen. Tidligere har de prøvd å presse inn for mye på for kort tid. Dessuten var mange av de "nye" scenene awesome. Både Melisandre + Thoros og Olenna + Tywin var rått parti!

Lenke til kommentar

Likte også episode 6. Pokker heller, hele sesongen er jo vanvittig bra til nå! Ble selv også noe satt ut ang det med Gendry, men de fortsetter jo å ta slike snarveier og kanskje omveier, for å begrense antall personer og begrense handlingen noe. Ros er en karakter som det ser ut til at folk flest ikke har sansen for, og det var vel greit at hun fikk repern (evt. en pil i puppen). Lady Olenna fortsetter å være fantastisk, seiler opp som en av seriens beste

Lenke til kommentar

Tror jeg var en av de få som likte Ros, i hvert fall slik som hun har vært i det siste. Trist med slik en brutal død for henne, men den var nå litt vakker og, på en grusom måte. Likte hvordan den speila pilskytinga til Arya i starten av episoden.

Lenke til kommentar

Nei. Gendry tar plassen til Edric Storm som "blodgiver" virker det som. Får se hva som skjer der

 

Ettersom Edric Storm klarte å rømme burde det være mulig å la Gendry rømme også, slik at han evt fremdeles kan fylle rollen som Gendry i de resterende bøkene også

Lenke til kommentar

Tror jeg var en av de få som likte Ros, i hvert fall slik som hun har vært i det siste.

 

Jeg må si meg enig med Thommesen her. De hadde gitt henne alt for stor betydning, og alt for mye "makt" alt for fort,

 

Og ja, sesong 3 har vært konge så langt. Likte siste episode også, selv om avslutningen kanskje ikke gjorde meg like sulten på å få se neste episode som jeg vanligvis blir av de avslutningene :)

Endret av Achylles
Lenke til kommentar

Kommer til å savne Ros i den betydning av at hun sto for 75% av puppene. Jk.

Ble overrasket når jeg så denne episoden, Ros delen og spesielt Thoros/Melisandre som møtes. Gendry tar plassen til Edric Storm, noe som er helt greit i mine øyne. Håper bare Davos hjelper Gendry osv slik som i bøkene.

Elsker fortsatt Theon/Ramsay scenene, høydare denne episoden. Helt vanvittig bra skuespill fra begge, Iwan Rheon er etter min mening den beste castingen (ved siden av Queen of Thorns) denne sesongen.

 

Neste episode er skrevet av GRRM som fra før har levert noen av seriens beste episoder i Blackwater og The Pointy End. Gleder meg mer til episode 9 merker jeg. Føler ikke Robb har fått så mye screentime som nødvendig denne sesongen for at seerne skal knyttes til han slik som Ned. Får håpe Robb får mer screentime og gjør noe "av betydning" som gjør at seerne blir mer oppmerksom og like sjokkert som bokleserne når han dør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...