Gå til innhold

Småprat rundt/om CoD: Modern warfare 3


Anbefalte innlegg

Det er du som har kjøpt spillet. Og dette er et onlinespill med andre spillere, derfor er det feil at noen skal gi seg selv fordeler.

 

Det forårsaker problem for andre spiller i form av at du får fordeler. Handler ikke om at de andre lagger, handler om at du ligger "foran" de. 15-25ms høres uskyldig nok ut det, men om halvparten gjør det, vil forskjellen bli MINIMUM 30-50ms. Hvis flere gjør det, vil noen skru opp til 50ms, og sånn kan vi fortsette til spillet er uspillbart.

 

Du gir deg selv et handicap, men mener at du er en del av løsningen? Du skriver at det ikke er et problem for andre spillere, men samtlige spillere får større forskjell fra snittpingen til sin egen ping, og dermed vil det bli ugunstig.

 

Vi får håpe det blir gjort noe med, raskt. Jeg har liten tiltro til store spillfirmaer som dette (mye bedre med indie-devs), men at det er en stor jobb tror jeg ikke.

Eg trur du overkompliserar problemstillinga.

 

Uansett, dersom eg hadde ynskja å gje meg sjølv fordelar, kunne eg lett gjort dette ved hjelp av dette verktyet eg har satt opp. Men det er ikkje intressant for min eigen del. Såframt eg ikkje er vert, vart ikkje dei andre spelarane plaga med at eg har 15ms ekstra latency. Det er i så fall i så litan grad at det er ingen som legg nemneverdig merke til det.

 

Eg vil ikkje kalla det eit handicap. Eg vil kalla det å jamne det ut. Ta til dømes kd ratioen min i MW2, eit spel utan lagg kompensasjon. Der hadde eg 3,0. Fram til no i MW3 har eg hatt 0,4 - 0,5. Det er fordi eg konstant blir vald til å væra vert, og blir 'valdteken' av lagg kompensasjonen. Det er ikkje vits å ta seg til å sikte inn, fordi eg er dau før eg får registrert at eg møter på nokon.

 

Undrast også kva du baserar det på at det ikkje er nokon stor jobb å justere, evt fjerne heile lagg kompensasjonen frå spelmotoren?

Ein så sentral tjeneste er fletta inn i heile spelet, og spelar ei veldig sentral rolle.

 

Eg kjenner ikkje ID motoren dei nyttar noko særleg godt - men vil tru at det derimot er ein større jobb å gjere noko med dette. Som nemnd så held eg ikkje pusten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ta til dømes kd ratioen min i MW2, eit spel utan lagg kompensasjon. Der hadde eg 3,0. Fram til no i MW3 har eg hatt 0,4 - 0,5. Det er fordi eg konstant blir vald til å væra vert, og blir 'valdteken' av lagg kompensasjonen. Det er ikkje vits å ta seg til å sikte inn, fordi eg er dau før eg får registrert at eg møter på nokon.

Been there, done that...

Lenke til kommentar

Må forresten si at jeg begynner å få sansen for Strikeren, sleng på Extended Mags og Range så plukker du i øst og vest:

Her jobbes det fortsatt med å ranke spasen opp til Damage og x-mags, slik som BlastFM anbefalte i en video for en ukes tid siden. Dog, jeg syns lyden den lager når du skyter er helt grusom. Den er veldig forskjellig fra MW2 multiplayer, og høres helt ut som den gjør i MW2 singleplayer.

Endret av TerjeP
Lenke til kommentar

Framleis litt for mykje uhh, og ehhh.. Elles greie videoar.

 

Synes for øvrig slike videoar passar seg best på engelsk. Og så virkar det som om du kjem med kommentarane medan du ser videoen. Føreslår at du ser videoen eit par gonger, legg merke til detaljar, skriv eit "manus" - og så spelar du inn kommentarane dine.

Skrev et manus, og snakka ikke noe særlig om gameplayet :) Skal prøve med en engelsk senere btw :)

Lenke til kommentar

Du har ikke så mye interessant å si om det som skjer i klippene, så du bør jobbe med det. Du kan prøve å lære litt fra Lazyfire eller El Presador.

 

 

---

 

Tusen takk for tipset, sier ikke så mye om gameplay i videoene mine da .. Men men =) Snakker om litt av hvert andre ting, men det er smak og behag. Noen vil høre om gameplay, noen vil høre om andre temaer/emner.

 

 

 

EDIT: Ooops, dobbeltpost.

Endret av PrideCake
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-GlDE6z

Pridecake:

 

Du må utvide ordforrådet ditt, det er hvertfall min mening. Samtidig som du må roe deg noen hakk ned før du lager en commentary, med tanke på at det hørtes ut som du er forferdelig anstrengt gjennom hele videoen. Det er ikke noe chill å høre på om du skjønner.

Lenke til kommentar

Pridecake:

 

Du må utvide ordforrådet ditt, det er hvertfall min mening. Samtidig som du må roe deg noen hakk ned før du lager en commentary, med tanke på at det hørtes ut som du er forferdelig anstrengt gjennom hele videoen. Det er ikke noe chill å høre på om du skjønner.

Er enig i at akkurat DEN commentarien var jeg litt stressa, skulle egentlig få inn mye innformasjon på egentlig 3 min. Så ja, men de andre tror jeg er litt bedre =)

 

Men fint du sier ifra =)

Lenke til kommentar

Aim down sight er oppskryt i mw3 skjønner jeg? :p

 

I MW2 så brukte jeg så og si ALDRI SMG'er. Der gikk det for det meste i SCAR og AUG.

Men i MW3 så fungerer SMG meget godt.

Liker også rifler, men i FFA foretrekker jeg SMG'er.

Og... Akimbo er noe jeg ikke bruker me mindre jeg trenger nytt våpen og det er det som er tilgjengelig på bakken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...