Gå til innhold

Småprat rundt/om CoD: Modern warfare 3


Anbefalte innlegg

noob spørsmål. hvilken våpen er best einet til lyddemper? plukket opp en i stad og fant ut at det var best på close rage. er det scarn eller er det ump45 eller er det andre?

Du har jo f.eks m4, cm901, ACR av AR som funker fjell med silencer. Av Sub så bruker jeg ikke silencer, men heller rapid fire eller extended mag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvordan kan det ha seg at det funka så fint i starten, men ikke nå? På PC var det PERFEKT de første dagene, ikke så mye som antydning til lag engang. Nå er jeg tom for ammo etter halvparten så mange fiender, og killcam sier konsekvent at jeg kun tåler ett skudd. Hva funka for to uker siden, som har skjært seg siden?

 

Gudene veit. Den videoen til Konamixx summerer det opp perfekt. I 90% av alle matcher har jeg ikke engang sjangs til å få opp våpenet, jeg er stort sett død før jeg skjønner noe. Det andre er hver gang man er så heldig å faktisk få avgårde noen skudd så har det ingen virkning, får hitmarker etter hitmarker, men dør like herlig av to skudd i lilletåa fra motstanderen.

 

En tredje ting som irriterer meg grenseløst er hvor bare toppen av hodet på folk synes bak en mur e.l, man får hitmarkers (noe som ikke kan være annet en headshots), men de dør ikke :(.

Lenke til kommentar

Mhm. Funker dårlig å ta ut campere eller folk bak cover i forhold til MW2. Jeg får også MASSE hitmarkers av hoder som stikker opp, uten at det hjelper. Må liksom skyte folk i brystet for at de skal daue. I MW2 fikk jeg headshots hver gang jeg så et hode bak en mur, fordi det ikke var noe annet å sikte på...Får komme bakfra isteden :)

Endret av Dellers
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-GlDE6z

Det med xbox og hvor mange som er på. Etter hva jeg har forstått viser det bare hvor mange som er på i Europa for oss i Norge f.eks. Husker en gang i black ops da det gikk fra 600 000, til 6 millioner.

Lenke til kommentar
En tredje ting som irriterer meg grenseløst er hvor bare toppen av hodet på folk synes bak en mur e.l
Skyter igjennom veggen? Ingen hokus pokus det akkurat. I MW serien er jo veggene laget av papir. Ellers må jeg si at å finne servere har blitt mye lettere de siste dagene. Den bruker lengre tid på feks. <50 ping, men det er i gjengjeld det jeg vil spille med. Før browset den igjennom <50 og <75 på et halvt sekund og jeg måtte ofte gå tilbake i menyen opptil flere ganger. Endret av M@R7!N
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XIQJlAy2KQ

Ganske artig å leke seg seg med shitkids. Tror faktisk han ene begynte å grine idet jeg gikk opp i 40-6 eller noe. Endte med at hele serveren ville banne meg til slutt :) hehe, er så bra følelse det!

Lenke til kommentar
En tredje ting som irriterer meg grenseløst er hvor bare toppen av hodet på folk synes bak en mur e.l
Skyter igjennom veggen? Ingen hokus pokus det akkurat. I MW serien er jo veggene laget av papir. Ellers må jeg si at å finne servere har blitt mye lettere de siste dagene. Den bruker lengre tid på feks. <50 ping, men det er i gjengjeld det jeg vil spille med. Før browset den igjennom <50 og <75 på et halvt sekund og jeg måtte ofte gå tilbake i menyen opptil flere ganger.

 

Nope, for det skjer bl.a med objekter man ikke kan skyte gjennom, bl.a en av de kassene ved domination A (tror jeg det er) på Hardhat, det samme med kassene ute på Lockdown. Mulig man kan skyte gjennom disse med deep impact, men det har jeg aldri brukt. Dessuten er det jo faktisk hodet man sikter på når det er kun det man ser, i hverfall det jeg gjør.

Lenke til kommentar

Det med xbox og hvor mange som er på. Etter hva jeg har forstått viser det bare hvor mange som er på i Europa for oss i Norge f.eks. Husker en gang i black ops da det gikk fra 600 000, til 6 millioner.

er jo såpass møkk med lokal spilling at man har flaks om man får til et groundwar evt domination game mellom klokka 05-07 og 2-4 på natta.

 

:thumbdown:

Lenke til kommentar

 

å herre ikke mere quickscope, noscope, trickshot ser så mange på live med norsk flagg på titelen å sniper uniform som hopper 360 rundt å driter seg ut, jeg gremmes :blush: ... men bomma du ikke på han siste der?? likte den med submachinegun bedre pride..

Jeg driver ikke spesifikt med quickscoping, og trickshotting har jeg slutta med. Jeg kan faktisk si meg enig i det du sier, også syntes jeg at sniperene er bygd alt for gode i MW3, man scoper jo på 0,2 sekunder, og da har man jo ingen sjans. Når jeg bruker sniper, så quickscoper jeg eller scoper utifra hva som er best og lønner seg. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv bruker jeg bare snipers på cod, men det betyr jo ikke at jeg bare quickscoper? Jeg liker å finne meg et bra spot på banen hvor jeg kan dekke flere baser/flagg med sniperen. Quickscoper selvfølgelig hvis det er nødvendig tho. Trickshotting har jeg heller aldri hatt sansen for.

 

Det blir for dumt hvis alle som bruker sniper skal bli stemplet som trickshot/noscope fags.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Kjøpte meg Forza Motorsport 4 i dag, må bare ha ei pause fra dette spillet som kun gjør meg irritert. Jeg var nok naiv som trodde at ting skulle bli bedre etter BLOPS, men dette er like ille, hvis ikke verre, når det kommer til absurd lag kompensasjon. Synes det er for jævlig at spillutviklere skal ta mer hensyn til de med bedriten internettlinje enn de som faktisk betaler for en helt OK linje etter dagens standard.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...