Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Kom du opp i eksamen? Tell us!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kom ikke opp i skriftlig, hvor stor er sjansen for å komme opp i muntlig eksamen da? jeg går studiespesialiserende 1VGS :- )

 

Det er ikke så veldig stor sannsynlighet for å komme opp i muntlig. Da jeg gikk i VG1, var jeg en av svært få som kom opp i muntlig. Totalt på trinnet var det vel rundt 40 som kom opp i VG1, og vi var rundt 180 elever på trinnet...

 

Jeg kom opp i norsk hovedmål, kjemi 2 (hjelp!) og matematikk S2 (det jeg ønsket å komme opp i). Får håpe at det går greit, ønsker alle som skal opp i eksamen lykke til!

Lenke til kommentar

Ville komme opp i skriftlig R1, men det gjorde jeg ikke. Ut i fra eksamenstrekket virker det som om jeg kommer opp i Fysikk 1 eller Internasjonal engelsk i muntlig, ingen av dem bør by på noen problemer, men hadde vært deilig å komme opp i matematikk og bli ferdig. Dessuten endte jeg opp på fem i standpunkt der, og hadde vært herlig å dra en sekser på en eksamen.

Jaja.

 

Kom opp i matte 1T, Kommer til å gjøre det så jævlig dårlig... *RAAAAAAAAAAGGGGEEEEEEE* :wallbash::realmad:

Ta det rolig. Start tidlig og regn gjennom eksamenssett. Skjønner du ikke en oppgave, gå videre og ta den til slutt. Når du først kommer til den, prøv først å slå opp i boka og finn framgangsmåte. Finner du ikke frem til noe, spør læreren eller en medelev. I matematikk får du deg en relativt god karakter bare ved å lære deg fremgangsmåtene =) Finn frem til løsningsforslag til settet og ta en titt dersom du står bom fast.

 

Læreren kan sikkert også gi deg mange aktuelle oppgaver du kan regne.

Lykke til! :thumbup:

Endret av Webmaster Esso
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...