Gå til innhold

Hvor mye trafikk trenger man for å tjene penger på en nettside?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Aner virkelig ikke om dette er riktig sted på forumet for denne tråden, men det var det nærmeste jeg kom. Håper en moderator flytter den hvis h*n føler den er feilpostet :)

 

Spørsmålet er som emnetittelen egentlig, hvis man setter opp en nettside med AdSense eller tilsvarende reklame hvor mange daglige unike IPer må man ha for å tjene litt penger?

 

Er klar over at det selvfølgelig avhenger av % som klikker på reklamen, men har hørt at det er vanlig å regne med 3-5%? Hvor mye får man per klikk ca?

 

Vet det er ganske vagt, men all indikasjon vil være til hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan avsløre litt om mine erfaringer...

 

La nettopp opp noen google ads igjen på programmeringsbloggen. De er ikke optimalt plassert, men relativt synlige likevel. På 418 annonsevisninger har jeg fått ett klikk, som utbetalte kr 5,69. Det er relativt mye for ett klikk.

 

Har en annen site som er mer optimalisert for annonser. Siste måned har jeg 1465 annonsevisninger, og 22 klikk. Dette har gitt kr 47,57 - en billig halvliter.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Jeg bruker jo mer tid på WebProWorld.com enn her. Det forumet er et av de mest kjente og oppdaterte i verden på søkemotoroptimalisering, online markedsføring og eHandel generelt. Her

 

http://www.webproworld.com/webmaster-forum/threads/105225-What-percentage-of-searchers-click-on-PPC-ads...-now

 

http://www.webproworld.com/webmaster-forum/threads/108976-If-This-Is-True-Click-Through-Rates-Should-Increase

 

er to ferske tråder som vel burde svare direkte eller indirekte på spørsmålet ditt.

 

Jeg foreslår at du studerer dem nøye, så vil du være ganske oppdatert på emnet. Utvikligen på web markedsføring går så fort, at når en bok om temaet kommer ut, er den foreldet. SEO og PPC er i høyeste grad et bevegelig mål som beveger seg ganske raskt.

Lenke til kommentar

På ene siden jeg har, wiki om et litt gammelt spill, hadde jeg 32.200 ad views forrige måned, 10 klikk, og den nette sum av 5 kr i inntekt.

 

Det er med ~300 visits daglig, og average 9 sider / 5 minutter per visit. Så det kommer en del an på hvilke brukere som er innom og. Teknisk oppegående folk har ofte adblock installert, og har lært seg å ignorere ads.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...