Gå til innhold

Tja. Tja. Tja... NetComs Nordenpriser


Gjest Slettet-376f9

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-376f9

Til tross for juletrepynt-logoen, NC har slanket prisene, men presentasjonen på NCs hjemmsider krever en del research for å bli komplett. Her noen stikkord:

 

SMS: Prisen for SMS er uforandret. Fra Norge til Norden, og fra Norden til Norden er prisene uforandret. Fra Norge til Norden koster en SMS fortsatt 1,99, fra Norden til Norden kr 1,09.

 

Telefoni: Å ringe fra Norden til Norden koster det samme som å ringe i Norge. Å ringe fra Norge til Norden koster (i følge prislisten på hjemmesidene, i skrivende stund) det samme som før. Mottak av samtaler i Norden koster nå 0,89 pr samtale uansett lengde.

 

Jeg understreker at dette er min personlige tolkning av prislistene, og at opplysningene i denne posten kan og vil bli endret i løpet av dagen. Jeg har sendt inn oppklarende spørsmål til dagens nettmøte med NC. Etter 17 år med NC har jeg lært at det ofte er avvik mellom opplysningen på nettet og hva man faktisk blir fakturert.

Endret av Slettet-376f9
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-376f9

Fint! Jeg har også chattet med NC, og de bekrefter at ringeprisen fra Norge til Norden er den samme som ringeprisen innenlands. Hjemmesidene vil bli oppdatert.

 

Edit: jeg kan også legge til at NetCom idag annonserte at prisen på samtaler til enkelte nummer, som begynner på 8, blir satt opp i juni. Dette er selvsagt for å kompensere inntektsbortfallet på nordenprisene.

Endret av Slettet-376f9
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...