Deneb Skrevet 5. mai 2011 Del Skrevet 5. mai 2011 Hey! Etter det jeg har lest på nettet om smørdamping så skal grønnsakene kokes med svært lite vann med en del smør i - men siden det er smørdamping vil ikke det bli bedre dampet om man heller har grønnsakene hevet i en rist over vannet? Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 5. mai 2011 Del Skrevet 5. mai 2011 Da blir det vel mer damping, uten smør. Lenke til kommentar
Deneb Skrevet 5. mai 2011 Forfatter Del Skrevet 5. mai 2011 Smøret vil ikke bli med dampen opp nei? Evt kunne en jo lagt en klatt smør oppå grønnsakene i rista, og latt dampen smelte smøret, men da hadde det kanskje blitt litt klistrete. Takk for svar! Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 7. mai 2011 Del Skrevet 7. mai 2011 Smørdamping: litt vann, mye smør i en gryte, på med lokk. Dampen stiger opp, blir værende i gryten og varmebehandler produktet. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå