Gå til innhold

Tråden for oss uten Facebook


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er isåfall telefonen og ikke facebook som har klikket. Om du deaktiverer varsling på telefonen kan ikke facebook "hacke" seg inn på telefonen din og reaktivere dette! :whistle:

 

Nei, det er facebook sin feil hvis man får varsler etter at man har haket vekk absolutt alt av varsler. Nå ga det seg etter en sint mail til facebook, hvis jeg husker rett.

Lenke til kommentar

Kan se for meg at dette blir en lang og givende tråd.

 

Ærlig talt; det er sosialt selvmord å ikke ha det. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; møter jeg noen som ikke har facebook så tenker jeg med en gang at det må være noe galt med dem.

 

Don't hate the player, hate the game.

 

Har selv hatt facebook i mange år, men selv om det er noen som ikke har det betyr det ikke at det er noe galt med dem. Kanskje de liker å kommunisere på andre måter? Som å virkelig møte en person. Ikke noe galt med det. :tease:

Lenke til kommentar

Jeg har facebook-profil, men er ikke spesielt aktiv. Det er greit å sjekke hva som skjer innimellom, men ikke noe mer. De personene jeg har kontakt med trenger jeg stort sett ikke facebook for å kommunisere med, og gamle kjente er gamle kjente av en grunn. Hvis man ikke har såpass til felles interesser lenger at den eneste kontakten man har er via facebook... Det er ihvertfall ikke noe jeg gidder å bruke tid på. :)

Lenke til kommentar

Har selv hatt facebook i mange år, men selv om det er noen som ikke har det betyr det ikke at det er noe galt med dem. Kanskje de liker å kommunisere på andre måter? Som å virkelig møte en person. Ikke noe galt med det. :tease:

Jeg sier ikke at det faktisk BETYR at det er noe galt med personen, men det ville vært mitt "førsteinntrykk". I dagens samfunn er det "rart" å ikke ha facebook (som ungdom). Å hevde noe annet er rett og slett feil.

Lenke til kommentar

Dette avhenger selvsagt hvor man er fra. Jeg kan bare prate utifra mitt eget miljø, jeg er fra hovedstaden og jeg har aldri møtt en person som er herfra som IKKE har facebook i mitt årskull.

 

Det betyr selvsagt ikke at man er freak eller rar dersom man ikke har det, men det sier seg selv at dersom alle gikk med hatt på hodet og du IKKE hadde hatt på hodet, så hadde førsteinntrykket ditt vært at du var litt rar siden du IKKE hadde hatt på hodet, enkelt og greit. Behøves ikke forklares noe enklere enn det.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det jeg liker med facebook er at det er så lett å organisere ting. Og da tenker jeg ikke først og fremst på med venner (de kan man jo ringe /sms-e uansett), men først og fremst med litt mer perifere folk. Er med i Natur og Ungdom, og det er mye lettere (og billigere!) å organisere/mobilisere over facebook enn ved hjelp av andre ting.

 

Og så er det så lett å ha oversikten over "nettverket" ditt der (gud, hater det ordet). Om jeg vil vite mer om Førdefjorden og Nordic Mining f.eks. tar det meg maks to min å lete frem dem jeg kjenner som er inne i den saken.

 

Facebook er lavterskel, og det elsker jeg. Jeg er ikke så glad i å snakke i telefonen med folk jeg ikke kjenner, og får alltid prestasjonangst når jeg skriver e-poster, så jeg elsker FB!

 

Relatert: Jeg ser ikke noen grunn til å ikke være på facebook, man må ikke involvere seg så mye, holder lenge å logge seg på noen ganger i ... uken?

Endret av Constanse
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...