Gå til innhold

Zalman med vifteløs PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
De lager nok en "bedre" front etter hvert

 

Fronten er laget og ser slik ut! :) ikke så verst synes nå jeg da! Men de føttene ser rare ut, kanskje en form for vibrasjonsdempede føtter eller no?

 

 

ttcfront.jpg

 

Her er noen mer detaljerte bilder av "innmaten". Som man kan se så er HDene kjølt med heatpipe de og, så her må det moddes endel for å få lyddempet dem, men det er jo det vi driver med så....! :smile:

 

ttcinternal.jpg

 

Når det gjelder pris så har man snakket om rundt 1000$! Litt i dyreste laget for min lommebok, men den faller nok i pris så snart konkurrentene kommer med lignende produkter.

Lenke til kommentar

Endelig noen som tenker litt nytt i markedet...

 

Opp til nå virker det som at det eneste som gjelder på kjølesiden er hvor mange vifter man klarer å klemme inn i samme kabinettet...

 

Liker ideen med å bruke selve kabinettet som kjøleribbe... Horfor har ingen tenkt på det føer.. virker jo ganske logisk når man ser det i praksis :oops:

 

Prisen er fremdeles for stiv.. man kan få et ganske heftig stille vannkjølings sett med vannkjøling av alt, inklusive morra til naboen for de penga...

Lenke til kommentar

Jeg brukte rundt om 4500kr for vannkjølingen (har dual CPU og måtte ha god kjøling med rolig støynivå...måtte ha ekstra vannblokker for å kjøle ned dual monstrene, prøvde også Enermax vifter som sviktet og måtte kjøpe Pabst deretter, måtte bestille nye varer fra Microplex med ~120kr frakt hver gang etc). Nybegynner tabber :) Kabinettet lå på rundt om 1000kr. Strømforsyningen 1200kr. Prisen er ikke gal når alt er inkludert. Nå virker det ikke som dette kabinett kittet støtter dual-CPU, så slå av en tusenlapp på vannkjøling og man må ut med drøyt 5000kr normalt for kabinett, god PSU og god vannkjøling til vanlig bruk. Men stille blir det ikke, hvis man ikke modder PSU med 120mm vifter og bruker et par hundrelapper til :D Da er man plutselig bare en tusenlapp unna det heatpipe kabinettet.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Leser man nedover kommentarene på de sidene, kommer man frem til noen tyske forum, som var først ute med nyheten.

 

Der står det at kabinettet vil bli tilgjengelig rundt om oktober, og prisen vil være rundt 400€. Det er ca 3500,- det er ikke mye sett i forhold til hva du får. :-)

 

Stemmer ikke helt med hva representantene fra Zalman har sagt, jeg siterer fra overklokking.dk som igjen har sitert fra zalman's forum:

 

A Zalman representative has confirmed that this is their product. Here's the post from Zalman's "Web Board" on 7/16/2003:

====================================

Thank you very much for your fervent interest in Zalman's upcoming product.

 

Q: What about the price?

A: It is very likely that the official retail price of TNN 500A cooling system will be determined as about 900~1,100 US dollars.

...

...

...

...

Regards,

Jinkook Kim/ZALMAN

 

Prev: TNN 500A .. Totally silent pc ?

Next: Re: TNN 500A .. Totally silent pc ?

2003/07/16(14:07)

CrazyWWWBoard 2000

 

Skulle vel stemme det siden det kommer fra Zalman selv. Bare å smøre seg med tolmodighet og vente til andre kommer med lignende produkter slik at vi får presset prisene nedover! :smile:

Lenke til kommentar

Liker ideen med å bruke selve kabinettet som kjøleribbe... Hvorfor har ingen tenkt på det før.. virker jo ganske logisk når man ser det i praksis

 

Noen få folk har faktisk tenkt på dette før, se her: http://mini-itx.com/store/hush.asp

The hush er langt fra like bra kjøleytelse, men mye mye mye penere.

 

 

Fant også litt mer info her http://www.sharkacorp.com/pdf/TNN500A_Catalog.pdf hvis noen er interressert. Linken er veldig treg dog.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...