Gå til innhold

Hjelp til valg av ny skjerm


Anbefalte innlegg

Jeg sitter med en noe utdatert dell hd-ready tv 30" (5 år gammel), men med ny gaming-rig så er det noe skuffende å ikke kunne kjøre 1920*1080.

 

Mitt spørsmål til dere er om det er verdt å fortsette med skjerm/monitor i 30" størrelsen (som er meget behagelig til film/xbox) eller om jeg skal gå ned til 23"/24". Vurderer også eventuellt 2 skjermer om jeg går for mindre enn 30".

 

Gode forslag motas med takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja det tar litt plass men virker jo veldig artig da....om du vil se flere klipp av spill som kjøres på 3 skjermer eller fler som dette så søker du bare på Eyefinity på youtube :)

 

Hmm et problem, så vidt meg bekjent trenger man 2 nvidia kort i sli for å dra mer enn 2 skjermer?

Min lommebok har for øyeblikket ikke et spec som tilsier at man kan hente inn et gtx 580 nr 2...

Lenke til kommentar

Neida en trenger ikke 2 kort....nå kjenner jeg lite til Nvidia sine kort og tror det er kun dem aller nyeste som har støtte for flere skjermer slik som Ati/AMD har hatt i en god stund nå. AMD har mange kort som klarer dette uten problemer, komplett har også noen ferdig pakker med alt du trenger.

 

http://www.komplett.no/k/kl.aspx?bn=10420

 

Satte meg litt mer inn i det, og fermi chipsettet til nvidia støtter max 2 skjermer per kort. Så tror jeg venter på feriepengene og ser om jeg tar meg råd til 1 skjermkort til, har svært lite lyst til å gå vekk fra nvidia til amd kunn for å få 3 skjermer (selv om det ser utrolig rått ut og min indre geek vil ha).

 

@Fredrik7le86

 

Har god erfaring med samsung skjermer, vurderer sterkt en slik en. God responstid samt at den er 27" til en fornuftig pris.

Lenke til kommentar

Se bruker responsen på p2770FH på newegg.com

 

@pornpig den har jo ikke full hd stötte! Blir vel litt utdatert

 

full hd!? who needs that!? nesten full hd, 1050. siden den ikke er så stor vil man ikke merke det od det krever mindre fra skjemkortet. gamere anbefaler den på det sterkeste

Endret av PornPig
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...