Brad Skrevet 16. mai 2011 Del Skrevet 16. mai 2011 Syntes det blir alt for mye blod når man knekker nakken på de. Fisker bare fjellørett og har et sånt skaft med en hard metall klump på enden som er laga for å slå fisken i hodet. Det funker fint! Og nå gleder jeg meg virkelig til fiskesessongen er i gang Lenke til kommentar
covah Skrevet 16. mai 2011 Del Skrevet 16. mai 2011 Både smaken og holdbarheten til fisken blir bedre dersom du bløgger den istedet for å bare slå den i hodet. Når du bløgger fisken, pumpes blodet til fisken ut, og du får et "renere" fiskekjøtt uten blod. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå