Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anmeldt får å slå noen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke om meg, men en kompiss.

Gutten klinte med kjærestn hans og han er fette sur nå.

 

Hvis du skal ta hevn for noe så finnes det mer raffinerte metoder, som løgn, svik og bedrag. Legg opp en strategi, få heller han dømt for noe han ikke har gjort. Det er enkelt og det svir mye mer.

 

Eksempler:

 

Kjører han moped?

- Hell så mye sprit i drikken hans at han ikke smaker det, som i appelsinjuice og så ringer du Politiet og sier at han kjører i fylla.

 

Plant narkotika på han og ring Politiet.

 

 

 

Slik tar du hevn i et samfunn som er humant.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Eh?????

 

Det var ment som en halvveis spøk, men hva er verre enn å få en på trynet som fortjent, men måtte ta ytterligere straff gjennom rettsvesenet for en eventuell anmeldelse, eller å være på den sikre siden og sørge for at de som skal opprettholde den såkalte rettferdigheten gjør det for deg, altså grunnen til at de er der?

 

Om man er 16 år eller 90 år har ingenting å si.

Lenke til kommentar

Først og fremst, visste denne fyren at hun hadde type? Hvis ikke har han ikke gjort noe galt, da er det damen som fortjener skylden.

 

Hvis ikke, ja det vil garantert føles deilig å slå han. Problemet er at han vil angre hvis personen anmelder og han får urettferdige konsekvenser for å ha gitt han et velfortjent slag, og da er det du (dvs. kompisen din) som er taperen.

Endret av Zeke
Lenke til kommentar

Det er vel opp til dama hvem hun kysser, han er singel og kan i utgangspunktet gjøre som han vil. Er det noen han burde være sur på, så er det dama hans.

Jepp, helt klart.

 

Fatter ikke den apekatt-tenkingen mange har om at det er 'den andre mannen' som skal få skylda og bankes opp. Ofte (ikke nødvendigvis her) så er jo 'den andre mannen' en helt uskyldig tredjepart som ikke engang vet at dama har type.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...