Gå til innhold

Pris på GH 430 med ny 10 hk motor og henger


Anbefalte innlegg

Heisann,

 

Vi har funnet ut at vi såvidt bruker GHen vår, så vi er ute etter å selge den. Selve båten er en GH 430S, som såvidt jeg forstår, er en GH 14 med dobbelt skrog og selvlensing. Aner ikke årstall, men tipper den er fra rundt 2000? Så litt på Boat.no, der stod det at den var til salgs i 2004, så kan hende den er såpass ny.

 

Uansett. Vi har hatt båten i en del år, men den skal nå bort. Motoren vi hadde før var gammel og trist, så i fjor kjøpte vi en ny motor til den. Tror det er en Mariner på 10 hk, og den har gått lite i løpet av sommeren. Tror vi har gjort ferdig innkjøringsperioden, så den er vel klar for å trimmes.

 

Selve båten er i nokså god stand, den trenger nok en skikkelig vask og et par malingsstrøk, men det er ikke noen hull eller store skader på den. Er et par små skader foran i baugen, men ikke hull gjennom skroget eller noe slikt. Det er også noen riper her og der, og man burde nok bytte ut de som gjør at man kan åpne lokkene (står helt fast her). Hvis man legger ned 4-5 arbeidstimer og et par hundrelapper i materialer som nye tau, fendere og diverse kan den bli nesten som ny.

Det er en modell uten styrekonsoll.

 

Ellers skal vi også selge den med medfølgende tilhenger.

 

Hva slags pris er det fornuftig å selge denne for? Vi har tenkt å legge den ut for cirka 18.000, høres det greit ut? Selve skroget er nok ikke verdt så mye, men motoren ble kjøpt for et sted mellom 12.000 og 14.000 i fjor, og det følger jo med henger.

 

Tror dere at det er mulig å få solgt den nokså fort på Finn.no (eventuelt andre steder, tar gjerne imot tips) for 18.000?

 

På forhånd takk!

Endret av Henrik C
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, ligger en del der, men mange av de er av den gamle modellen med enkelt skrog, og de fleste har gamle 20-30-hestere. Finner ikke noe vi kan sammenligne direkte med, men hengeren er jo verdt et par tusen i seg selv, skroget er fint og motoren er nokså ny. Kanskje 16.000 er en bedre pris, ferdig prutet?

Lenke til kommentar

Det er litt forskjell på om det er 2000 mod og 2004 mod, så her ville jeg prøvd å finne ut mer nøyaktig. Båten har vel et skrognummer ("karosserinummer") som gjør det mulig å finne ut dette trodde jeg.

 

Og jeg vil si at båten og henger bør ikke være i særlig bra stand om du selger den for 16000! Se på finn hva du får av båter med dobbelt skrog til 20 000, ikke mye det nei. I verdi vil jeg si at en ny 10 hk 4takt er mer verdt som en 90-talls 30 hk. Selv om det ikke er andre å sammenligne med direkte, kan du se "hvor mye båt" du får for pengene i forksjellige prisklasser.

 

Eksempel på båt til 16k: http://www.finn.no/finn/boat/used/object?finnkode=27909953

1990 mod 11fot med 2001 mod 9,9 hk. Uten henger.

Og til 19k: http://www.finn.no/finn/boat/used/object?finnkode=27918127

 

Så her er det potensiale for å øke prisen en del skulle jeg mene... Vil tippe på et sted mellom 20k og 30k, uten at jeg har undersøkt så veldig mye, eller vet noe om tilstanden. Og det lønner seg ofte bra å ta det vedlikeholdet du nevnte selv...

Lenke til kommentar

Takker for svar!

 

Kommer naturligvis til å finne ut årsmodell når annonsen skal legges ut, men den står for tiden vinterlagret på en låve og vi har ikke hentet den enda, så har bare gjettet litt på årsmodell på båten.

 

Skal se litt videre, vi er egentlig bare interessert i å få solgt den fort, slik at vi ikke trenger å leie båtplass til den i år også. Hengeren har blitt brukt en del og vi måtte reparere den en gang, etter at den ble bulket av en brøytebil, men den er fikset på verksted og fungerer like godt som da den var ny.

 

Det vedlikeholdet burde vi ha gjort selv, men med en konfirmasjon som straks kommer, eksamen for meg og to yngre søsken som har diverse tentamener og prøver å lese på er det ikke så veldig mye tid til overs til slike ting, så tror vi må selge den slik den står.

 

Kommer til å holde litt øye på Finn, ser at det er en del som ligger ute til rundt 20.000 med eldre motor, enkelt skrog og henger, så til 18.000 håper jeg at den går fort nok.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...