banansplitt™ Skrevet 19. april 2011 Del Skrevet 19. april 2011 Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal tro.. Kjøpte den 16.04. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 19. april 2011 Del Skrevet 19. april 2011 (endret) http://www.dinside.no/514394/har-du-best-for-skrekk Så sant den ser ok ut og lukter greit bør det gå fint. Endret 19. april 2011 av Zeph Lenke til kommentar
Andrull Skrevet 19. april 2011 Del Skrevet 19. april 2011 Selv så kjøper jeg til støtt og stadighet kjøttdeig som har utgått på dato/går straks ut på dato. Halv pris på Rema da. Aldri blitt syk, eller fått vondt i magen av det. Selv om kjøttdeigen da gjerne har ligget et par dager over utløpsdato. Nesa er som sagt ditt beste middel, og så lenge den lukter greit så bør det gå fint. Er du usikker så stek den gjerne litt ekstra hardt. Lenke til kommentar
Black Star Skrevet 19. april 2011 Del Skrevet 19. april 2011 (endret) Spurte faktisk en gang om hvorfor utløpsdatoen er bare én dag etter pakkedato på disse kjøttdeigpakkene, og det var noe med at så lenge de pakket selv, var det noen regler i Sverige om at de ikke kunne sette utløpsdato lenger unna enn bare én dag fremover. Om det er sant eller ikke, vet jeg ikke. Men normalt sett så skal den kjøttdeigen være trygg i minst en ukes tid etter pakkedato... uten at jeg personlig garanterer for noe som helst. Endret 19. april 2011 av Marekatten Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå