Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg håper i grunn at det går til helvete med The Wall. Foruten Jon og Sam er det bare idioter der uansett. :roll:

Har eit håp om at Maester Aemon på eit tidspunkt vil få møte sin grandniese Daenerys. Dersom Jon også viser seg å vere Targaryen, er det kanskje mogleg at Aemon har hatt kjennskap til dette frå starten av? Har ei kjensle av at Aemon kan ha hatt sin baktanke ved å tale om plikt og begjær i slutten av sesong 1, at han dels vil verne om sitt blod og dels ser fram i tid at Jon vil spele ei viktig rolle i kampen mot the white walkers.

 

Det er også verdt å merke seg at Ser Alliser Thorne vart sendt til The Wall av Tywin Lannister etter å ha kjempa for Targaryen-familien under Robert's rebellion. Med andre ord er det grunn til å tru at Daenerys vil bli godt tatt imot i Castle Black dersom han skulle bli Lord Commander over Night's Watch.

Lenke til kommentar

Han ble vel først maester, da broren hans døde skulle han egentlig ha arvet tronen, men pga at han var blitt maester kunne han ikke det. Så dro han til Night's Watch for å komme seg unnd King's Landing. Enten ble han rett og slett glemt av Robert og hans folk, eller så syntes de ikke han var noen trussel lenger, dessuten så er du nok ganske fredet fra slikt når du har blitt med i Night's Watch.

Endret av Sveern
Lenke til kommentar

hvorfor ble ikke aemon targaryen drept av king robert? trodde han ville utrydde dem helt.

 

kanskje han er steril?

Aemon er blind, men ikkje steril så vidt meg forstått.

 

Årsaken til dette er vel først og fremst at Aemon var på the Wall lenge før Robert's rebellion. Han gav frå seg sin rettmessige rett til the iron throne slik at broren Aegon V kunne bli konge.

Lenke til kommentar

Siden Aemon ikke dro fra Wallen da krigen varte eller da familen hans ble slaktet ned pga eden, så antar jeg at Robert (med Ned, som tross alt var en stor tilhenger av The Wall og dens ed) forsto at Aemon ikke ville forlate Wallen i fremtiden. Og dermed aldri ville bli noen trussel.

Lenke til kommentar

I utgangspunktet skulle det ikke spille noen rolle om noen på The Wall er Targaryen eller ikke, da man frasier seg det tidligere livet sitt når man verver seg. Mao skulle det være umulig for en som har "taken the black" å ombestemme seg og erklære seg som tronarving på grunnlag av en arv som de ikke lenger har noe med å gjøre. Om det fungerer så etter boka i virkeligheten er en annen sak.

Lenke til kommentar

Den eneste som kan gjøre om på en ed som er sverget til nightswatch er kongen. Så kongen selv har ingenting å frykte fra Aemon.

 

Samme med kingsguards også. De er også kingsguards på livstid. Joffrey løste likevel Barristan Selmy fra sine forpliktelser (Mot Selmys eget ønske)

Lenke til kommentar

Mindre skjegg, mer skjegg.

 

34fo6rr.jpg

 

 

HBO eller noe sånt burde ha lagt ut Masie Williams sin bruk av Oculus Rift under SXSW på Game of Thrones-utstillinga fra bilde ovenfor. Herregud hu skreik mye i det klippet de viste i Oslo. Kan se det smått i videoen nedenfor.

 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...