Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Arya og The Hound i tospann, uten tvil. Oberyn har potensiale, og jeg håper han får en større rolle etter hvert. Liker også Tyrion, og man kan jo ikke unngå å nevne Hodor heller.

 

Tywin hever også enhver scene han er med i med opptil flere hakk, men jeg liker ikke fyren. Charles Dance gjør bare en fantastisk skuespillerjobb i den rollen.

 

Kunne klart meg fint uten Daenerys. Pen å se på, men hun driver bare på for seg selv der borte i Essos, helt uavhengig av hva som skjer i resten av verden. Det har skjedd så lite nytt der siden hun fikk Unsullied-hæren med seg.

Lenke til kommentar

 

Margaery har vi vel ikke sett naken enda, men er åpent seksuell og som alle alldre Tyrells - fabulous.

Olenna ? :green:

 

Har vi ikke?

Hu forteller on nakenfilmingen.

 

Natalie Dormer (Margaery Tyrell) - “[A nude scene] was the first scene I shot. I was having a good laugh with the creators of the show,David %5BBenioff%5D and Dan %5BWeiss%5D, that it was a nice initiation to Game of Thrones. It was a bit cruel that they had to schedule it that way, but they denied all knowledge of the scheduling... There's this ethos on the show that starts with David and Dan and it works its way down. I was made to feel very welcome immediately, which was much appreciated on quite a delicate scene to begin with.”

 

 

 

 

post-64596-0-09286000-1399748620_thumb.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva er favorittkarakteren deres da?

 

Tror jeg holder en knapp på Tywin. Generelt er jeg glad i det som foregår i kings landing. Jeg liker maktspillet.

 

edit: Må presisere at jeg ikke har Tywin som favoritt i forstand "vil at det skal gå bra med ham". Bare at jeg mener han løfter GoT.

Endret av EternalSunshine
Lenke til kommentar

Kunne klart meg fint uten Daenerys. Pen å se på, men hun driver bare på for seg selv der borte i Essos, helt uavhengig av hva som skjer i resten av verden. Det har skjedd så lite nytt der siden hun fikk Unsullied-hæren med seg.

 

Tipper at hun drar til Westeros først når dragene blir voksne. Hadde jo vært episk å se Ser Jorah ri på en drage over King`s landing :D

Lenke til kommentar

Dersom jeg personlig skal velge ut en karakter, må det være Daenerys. Jeg har virkelig sansen for den karakteren! Jeg liker utviklingen hun har hatt gjennom de fire sesongene. Hun har gått fra å være en sjenert, ung jente til å bli å bli den heteste utfordreren til the Iron Throne (etter min mening). Nå som Robb er død og Starkfamilien er ute av krigen, kan jeg ikke helt se hvem andre enn Daenerys som skal klare å ta King's Landing. Ser på det som lite sannsynlig at Stannis klarer det. Han virker litt demotivert og har ikke den samme gnisten som i de første sesongene. Hæren hans er svekket, det samtidig som King's Landing står sterkere enn noen gang. Selv om han har Lady Melisandre på sin side, må jeg si det ser mørkt ut for han ( :p ).
Daenerys på sin side, har nå klart å bygge seg opp en sterk hær av menn som er mer lojale enn noen av mennene til Tywin eller Stannis. Også har hun dragene sine da, selvfølgelig. Tipper de kommer til å spille en avgjørende rolle i det episke slaget jeg antar kommer til å stå i siste sesong. Spørsmålet er bare hvordan de kommer til å takle vinteren, som umulig kan være langt unna. (De har sagt siden starten av serien at "winter's coming", og det er vel et par år siden, er det ikke?). Jeg har tro på at Daenerys, godt hjulpet av Jorah og Ser Barristan, klarer å reise Targaryen dynastiet igjen, og bli den beste herskeren Westeros noen gang har sett. :D Det blir vel kanskje litt klisjé dersom det skjer, men det er lov å håpe. Vi fikk jo faktisk et lite frampek om hva som kommer til å skje (tror jeg), da Daenerys besøkte "the house of the undying". Vet ikke om dere husker det, men før hun møtte Kal Drogo og barnet sitt i det teltet, var hun inne i The Great Hall. Hele tronsalen var dekket i snø og is, og jeg regnet først med at det var et minne fra barndommen hennes. Men etter å ha tenkt litt nøyere over det, har jeg laget meg en liten teori om at klippet er hentet fra framtiden. Det er et tegn om at "winter's coming" og at ferden som ligger foran Daenerys, ikke blir lett for henne. Spørs hvordan hun, mother of dragons, kommer til å takle vinteren i Westeros... :hmm:

I hvert fall, av flere grunner så er Daenerys min favorittkarakter i serien, og jeg antar at vi trygt kan fastslå at Game of Thrones ikke ville vært det samme uten henne. :new_woot:

Endret av Havardu
Lenke til kommentar

En ting jeg tenkte på:

 

- På et tidspunkt sier de at Khaleesi mister kontrollen på dragene, at de er "frie" eller noe.

- På et annet tidspunkt mener jeg å huske at noen sa, at de før i tiden kontrollerte dragene ved hjelp av magi.

 

= Kan det tenkes at "the red woman" med sin magi, senere kommer i kontroll av en eller flere drager? Eller kanskje Bran Stark bruker tankekraft?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...